Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Strah zbog penisa

0

21:25 15.04.2018.

Pozz imam 18 godina I upozno sam jednu curu i slažemo se i sve 5 al ja imam penis od 14 cm u erekciji i zbog tog me sram skinit se pred curom jer se bojim da će me ismijat zbog veličine. Znam da sve cure žele da im dečko bude obdaren i kak da se pomire sad s mojih 14 cm. S jednom curom prije sam pričo o seksu i kad me pitala za veličinu ja kažem 14 cm a ona mi kaže "hihihi samo 14" poslje tog mi je rekla da se samo šali al me to jako pogodilo jer u svakoj šali ima pola istine i odtad nemog prestat razmišljat o tom i još sad kad sam upozno curu koja mise sviđa. Molim vas neki savijet il nešt slično?

Komentari

Parabellum_1102

Parabellum_1102

prije 3 dana

Joj ljudi prestanite više o takvim trivijalnostima kao veličina penisa.Većina,ponavljam većina cura od 15-20 godina koje zanimaju ciljanu skupinu ovdje nije vidjela previše obdarenih frajera jer kako i bi kada su mlade.Dakle ta cura se tebi smijuljila jer je čula od drugih priče o tome pa misli da je pametna.I najvažnije veličina penisa nije važna.Ako je cura zaljubljena u tebe takva glupost kao veličina k**** bit će joj posve nebitna.I osim toga treba se prestati ismijavati dečke po veličini penisa i to zvati normalnim.Ako je svima ružno kada dečko odbije curu zbog recimo veličine njezinih grudi,i cura koja ismijava dečka zbog penisa treba nam biti loša.

Pegasuz

Pegasuz

prije 3 dana

Slazem se sa komentarom iznad ! Prava cura bi te trebala voliti i sa tvojim manama i sa vrlinama pa sto god budes imao vise od dva navedena segmenta. Dakle nece ni gledati tvoj fizicki izgled opcenito a kamo li velicinu penisa zaljubiti ce se u tebe takvog kakav jesi i nece biti opterecena glupostima kao sto je tvoja doljna velicina. Ako te bas brine toliko pokazi se barem dobar tehnicar za vrijeme vaseg seksualnog odnosa. I ako se pokazes da tim svojim malim cekicem dobro zakucavas , mislim da ce u potpunosti zaboraviti to sto je mal od silnog zakucavanja (uzivanja) , sretno!!

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

To je prosjecno, nije malo. Al sad je vrijeme da netko napise da velicina nije bitna jel tako? Bitna je, al nije bas sve u tome

Mat2997

Mat2997

prije 3 dana

ak ti ikoja cura ikad zanovijeta za velicinu slobodno njoj nadi manu poput malih sisa, malog supka il nesto trece i nabi joj na nos. Jednakost je jednakost.

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

SaddlerAgain pa to da je prosječno to piše i na netu znači nekih 14 15 cm je kao prosjek al svi znamo da je to tješeje ljudi s malim kurcem

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

I ta cura koja mi je to rekla je poslje rekla da se šalila s tim al to opet boli i to jako i ne kaže se bezveze da u svakoj šali ima istine

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

razmisli malo koji je najprodavaniji kondom kojeg svugdje vidis. Vidis li igdje po ducanima xxl kondome? Ne, jer ih nema nigdje nego moras posebno narucivati iz specijaliziranih ducana. Sta ti mislis, da vecina muskih ima velike kurce, bi li proizvodjaci kondoma radili vece kondome zar ne? 14 cm je klasican prosijek a ne malo

Parabellum_1102

Parabellum_1102

prije 3 dana

Prosjek penisa na ovim prostorima je 15 cm,ovih obdarenijih od 18-22 cm ima možda 3% jer kako je rekao saddler koja je veličina kondoma najpopularnija (najviše se kupuje).

Josipa2504

Josipa2504

prije 3 dana

Imaš prosječnog pišu, mani se tog i budi sretan što i toliko imas.

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

A jel se nemože on nekako povečat? Mislim jel postoje neke metode jer meni tih 14 cm stvarno djeluju malo kad gledam a i bojim se da če mi se smijat kad se skinem

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

A i nikad mi zbog moje veličine cure neče kad se skinem reč "wow" nego "haha" i tog se najvše bojim

RapGod

RapGod

prije 3 dana

Mene samo zanima kako netko od 18 godina moze postaviti pitanje "jel se moze on kako povecati"? Naravno da moze! Ciribu ciriba

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

RapGod de ti glupačice jedna ak nemaš savijet nemoraš ni srat i bit činićna ak se ti ložiš na kurčine od 20 cm onda idi tražit si takog konja a ne ovdje se ismijavt glupačo jedna

iveko1995

iveko1995

prije 3 dana

Koliki je toliki je ne zamaraj se previše s time.

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

Imamo savjet: prihvati svoj penis od 14 cm.
Uostalom to ti je prosječno, netko možda ima i manji. Ako ti je to jedna cura rekla, možda se i samo zezala, a možda i nije. No, to ne mora značiti da će te svaka cura ismijati. Jednostavno ga prihavati, jer to ti može utjecati i na samopouzdanje, a vidim da već i polako je pa ćeš na kraju i sam ostati.
Btw. i zašto se vi čudite stalno čudite i to vas povrijedi, a vi curama govorite kako su ravne kao daske, čast izuzetcima.

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

Ja se ko prvo i prvo ni jednoj curi nisam zbog izgleda smijo i dobacivo joj nit sam se čak ni šalio s njom na taj račun. I kako me to nebi mučilo kad sve cure žele veliki kurac i kak sad da ja stanem sa svojom mizerijom od 14 cm jednostavno mije neugodno i sram.

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

A da stvar bude gora imam frenda s kojim idem na trening i on ima 21 cm kurac i cure ga obožavaju i njegov spušten kurac je 13 cm a moj dignut 14 cm i kad njega vidim u svlačionici bez gača padnem u depresivne epizode čak sam i ljubomoran na njega i ide mi na nerve. I još uz to sve mi se ta cura smijala i stvarno mi je dosta svega više pun mi je kufer jer neki kreteni dobiju šta žele u ovom slučaju ovaj frend ima kurčinu a meni bog podari mizeriju

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

Dođe mi da porazbijam si cjelu sobu kolko sam živčan sad zbog tog sveg!!!!!!!

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

znas kak ima 21 hahaha, svako moze pricati sta hoce xD. Ljudi lazu znas :D

Parabellum_1102

Parabellum_1102

prije 3 dana

Ako si ti vidio prijateljev kurac u erekciji onda ste vi više od prijatelja💕

sessi_macka

sessi_macka

prije 3 dana

pa nije bas velik ima puno vecih

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

Sta ti hoces reci sessi macka?

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

SaddlerAgain pa spušten mu je 13 cm a čak je i pokazivo svoje slike i toliko je ponosan na njeg čak mu se i prek hlača vidi kvrga. Znači lik mi ide na živce

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

Hoće reći da je size queen

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

sessi_macka ak je tebi taj kreten s 21 cm mal ond si ti rupa bez dna i razvaljena a šta bi tek rekla na mojih 14 cm???? Eto zbog takih ko šta si ti ja i imam komplekse i neusudim se ništ napravit po pitanju cura

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

Sessi_macka. Ja glupačice jedna znam da imam mali kurac al isto tak znam da prosjek nije 25 cm tak da ak si ovdje došla provocirat svojim komentarima i naslađivat se mojoj nesreči nisi ni trebala komentirat

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

Ajd i ti autore ne pretjeruj i ne preuveličavaj, ima puno ozbiljnijih problema...valjda ćeš naći totalno suprotnu curu od sessi macke

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

Lako tebi pričat još kad mi je i ovaj kreten s 21 cm reko "hehe 14 cm" i to pred svim frendovima i ekipom jedva sam se suzdržo da ga ne zadavim. Nisam nikad mislijo da ću bit ljubomoran na tuđi kurac

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

ako mu je spusten 13 moze mu dignut biti i 15. Ti isto svima vjerujes.....

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

Šta po tome bi onda ja trebala biti ljubomorna na cure koje imaju veće sise od mene?

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

SaddlerAgain. Meni je spušten 6-7 cm a dignut 14 cm a di njemu kojem je spušten 13 cm neče bit 21 cm

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

ne mora znaciti zato jer se nekome digne za duplo a nekome 1-2 cm u erekciji, svakome je drukcije

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

I to več jebenih godinu dana mi taj kreten ne izlazi iz glave s tim kurcem i još idemo i na trening nonstop me prca po mozgu zbog veličine i čak smo se prije jedno par mjeseci i potukli al su nas frendovi razdvojili jer me non stop zove "mališa itd" a kao šala ovo ono. Al meni te šale idu na kurac kud sam patim zbog tog još me i kreten s kurčinom od 20+ mora provocirat i zajebavat se mislim jel ljepo nekog zbog fizičke mane podjebavat skoro svaki dan i to godinu dana???? I još ova cura mislim stvarno nemožeš a da te nešto ne jebe u životu i nabija komplekse

Summer07

Summer07

prije 3 dana

I kada ces ti shvatiti da oni to najverovatnije namerno rade zato sto si laka meta jer se primas ko trogodisnjak...

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

SaddlerAgain. Moguče i to al opet kad u svlačioni svi vide nekog s 13 cm spuštenog odma pomisle "šta tek kad se digne" mislim on je čak na mobu pokazo slike svog kurca od 21 cm i stvarno izgleda ogromno al opet on je mogo to skinit s neta a najgore je to šta mu svi vjeruju i cure i dečki jer mu je spušten 13 i odma misle kad se tek digne onda je tek mrcina. Može bit da laže al opet čim večina vidi kurac od cca 13 cm spušten i da im je reko 25 cm opet bi mu 99% ljudi povjerovalo

iveko1995

iveko1995

prije 3 dana

Imaju neka sredstva za povećanje pogledaj na internetu sad ne znam koliko je to sigurno.

Autor

Autor pitanja

prije 3 dana

Iveko1995 jel to na nekoj posebnoj stranici?mislim na porničima se neki gel reklamira kao 3.5 cm za tjedan dana sad koliko je to sigurno?

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

Ja mislim da ti nas jebeš u mozak...toliko dramiš oko tog i sereš, ne vjerujem da ti taj prijatelj i da ima toliki da bi se hvalio... a po načinu kako pišeš na razini si mi osnovnoškolca

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 3 dana

da bi hvalio stalno*

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 3 dana

Nema gela, nemre se povecati. Ti vjeruj kome hoces i sta hoces, al ja te uvjeravam da vise ljudi ima 14 nego 21

Pegasuz

Pegasuz

prije 3 dana

Ma to je defintivno onaj sto je i postavio pitanje naslova da ga nitko ne voli , da je ruzan i to.. Ispricavam se ako sam pogresno zakljucio ali nekako mi lici ovo najvise na njega

Parabellum_1102

Parabellum_1102

prije 3 dana

Ti si opsjednut kurcem tog lika,jebote.I da ništa ti kurac neće povećati.

crni33

crni33

prije 3 dana

@Autor. A šta kažeš na kurac od 15cm spušten i 16cm u erekciji ili na ,,kurčić" 8cm spušten i 24cm u erekciji.

Čudan je taj koeficijent rastezanja...

Lady_mmm

Lady_mmm

prije 3 dana

Znam da će me mnogi muškarci osuditi, ali ja stvarno volim velike penise i 14 cm mi nije dovoljno. Bila sam prvo s jednim likom koji ima 15 cm i sex mi je bio loš a poslje tog sam naletila na lika koji ima 20 cm i sex je bio superr. Ne znam kako bi nakon nakon njega mogla biti s nekim prosječnim ali to je istina da mi cure volimo da je frajer obdaren. Znam da će me sad mnogi frajeri osuditi ali kad se gledaju dupe i sise kod cure onda je pljuvanje na sve strane.

RapGod

RapGod

prije 3 dana

A covjece sta se ljutis? Vise nikome nista ne smijes reci,odma se digne nos 😉

freshavocado

freshavocado

prije 2 dana

Pegasuz dobro kažeš, to je taj lik 100%.

Nisamdobro

Nisamdobro

prije 2 dana

Mislim da su manji bolji jer manje bole.

RapGod

RapGod

prije 2 dana

Pegasuze to je taj lik,znam po tome sto mi stalno govori "glupaco jedna" 😂

Autor

Autor pitanja

prije 2 dana

Rapgod to sam ti reko jer sereš stvarno si glupača

SaddlerAgain

SaddlerAgain

prije 2 dana

Jbg normalno da je sto bolje da je sto veci kad cure pali pogled na veliki kurac

RapGod

RapGod

prije 2 dana

Abrakadabra

Mrs.Ninchi

Mrs.Ninchi

prije 2 dana

Kao i dečke velike sise..ne lažimo se

bb_100

bb_100

prije 2 dana

Pomnoži s 2 sadašnju veličinu i evo slučajnosti, već si na 28 cm. Onda to lijepo sve pretvoriš u metre i riješen problem

Autor

Autor pitanja

jučer

bb_100 ako nemaš savijet onda ne seri i ne prosipaj se bezveze majmune jedan

Autor

Autor pitanja

jučer

A i ti RapGod opet sereš gluposti

Hope5

Hope5

prije 6 sati

Op op drama je gotova 😐.....momak tintilinic raste do 17 godine nema gela koi ga može povećati, kad se skineš ponašaj se ka da je wow i pokaži tehniku. Ne pomažeš sam sebi govoreći ko je glup ko nije, a o ljubomori da ne govorin ako te koi muški gnjavi sa svojom veličinom namigni i reci "moj je bar u akciji"

Mario_Popomrz

Mario_Popomrz

prije 6 sati

Siroto i ograničeno dijete čime se ti s 18 g opterecuješ?

Kao prvo penis ti je prosječne veličine a to znači da večina muškaraca ima upravo takav. Puste te priče 20cm 21cm ili više takav ti ima možda 3-4% svjetske populacije unatoč glupim samohvalama. A taj "frend" ako ga tako možeš zvati uopce sigurno nema tih 21cm jer se ne bi toliko kurčio da ga ima.

A drugo što se tiće tog gela on je djelotvoran ali za male dobitke oko 2.5cm tako da opet s time neces imat 20cm ako si to htio.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

153.271
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se