toplo-hladno :(

Osjećaji? Oduvijek ih jako teško pokazujem. Mislila sam da se nikada neću zaljubiti,no došao je on. U početku sam mislila da je to sve samo neka 'faza' jer smo mi dva potpuno različita svijeta. U početku sam pokazivala svoje osjećaje na svoj način i on na svoj. Kada sam primjetila da ubrzavamo, jednostavno sam ohladila to sve. Odmaknula se i gledala ga kako se on prži na vatrici. Nakon svih mojih teških odjeba,on je i dalje bio zagrijan za mene. Tada sam opet ja počela interesirati se,no opet bi se počela s vremenom ponašati hladno. Sada nakon 9 mjeseci, počeo je igrati moju igru,malo me zavodi malo odbacuje.To ga zabavlja,a ja? Ja sada patim jer sam se ponašala kao kučka i znam da sam to zaslužila. Nemogu ga gledati kako se igra s menom! Imate li kakav savjet kako da ga ponovno vratim? Više se nikada ne mislim igrati s tuđim osjećajima,a pogotovo ne s njegovim.

Lilith_

Lilith_

Pa dozv'o se lik, šta 'š. Ništa, lijepo mu kažeš osjećanja, al' nemoj se začuditi ako te odjebe i kaže da neće ništa, ipak si ga toliko zajebavala i trenirala mu živce.

lan4

lan4

pa sad bi bio red da budeš direktna i kažeš što osjećaš...

Catwalk

Catwalk

"Osjećaji? Oduvijek ih jako teško pokazujem. Mislila sam da se nikada neću zaljubiti,no došao je on. U početku sam mislila da je to sve samo neka 'faza' jer smo mi dva potpuno različita svijeta. U početku sam pokazivala svoje osjećaje na svoj način i on na svoj."
My story. :P
Isto prije 9 mjeseci počelo. -.-
Al' dobro ja bar znam da od te priče nema ništa. xD

Reci mu lijepo, al' nemoj previše očekivati.

PecyKaa

PecyKaa

Popricaj s njim nasamo i lijepo! Vidis,to je jedan od razloga sto sam ja UVIJEK fina prema ljudima.. BTW.. Da,mislim da si naucila svoju lekciju.. Drzim ti palceve.. :)

EverydayImshuffling

EverydayImshuffling

Reci mu sta osjecas prema njemu da znas na cemu si.

tasa962

tasa962

reci mu sta osjecas...mada mislim da on nije vrijedan tebee..

Autor

Autor pitanja

tasa962- ja smatram upravo suprotno,da ja nisam vrijedna njega. ipak sam ja prva počela igrati tu igru..odustajem od svega.
btw. hvala i ostalima na odgovorima:)


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se