Zarada preko interneta

Pozdrav svima..zanima me kako se moze zaraditi na internetu, neke konkretne primjere, hvala svima

Hahahaha...

Marioza

Marioza

Čula sam da se može zaraditi postavljanjem videa na youtube. Također, neki zarađuju zahvaljujući jako praćenim profilima na instagramu, ali ti su rijetki.

DoroteaJ

DoroteaJ

ima ljudi koji narucuju stvari preko ebaya i onda ih npr preko ''mojih krpica'' prodaju za malo vece pare, ne puno vece, ali imaju neku zaradu, jer vecini se ne da cekat par tjedana pa im stvar dode kroz par dana

mrzim_nutellu

mrzim_nutellu

Pogledaj video od bibi andy zove se zarađivanje preko interneta ili tako nesto

IronMaidenxD

IronMaidenxD

A ima mnogo načina ali jedan je da ako imaš neku svoju stranicu na nekoj društvenoj mreži možeš reklamirati neke firme ili slično i naravno budeš plaćen za reklamu.

NewYorKKK

NewYorKKK

youtubee je naj ..kao mudja..sto se balkana tice..ili vitalyzdtv..romanatwood...pewdiepie...ako se razumijes u to.imas opremu...napravi yt kanal ako ga do sad nemas radi neke videe i tako..kad dobis 100k subscibre javi nam se a i za 1 mil i 10 mil i 30 mil..vitaly ima skoro 10 ...ili internet bankarsto i ulagajna ..dionice..crobex..crodux...

IronMaidenxD

IronMaidenxD

Mislim da je sada postalo jako teško napraviti karijeru na Youtube jer ima mnogo kanala a sve na isti fazon tako da trebao/la bi baš imati nešto originalno što do sada nije niko radio. Možeš ti naravno raditi i sve ono isto što i drugi rade ali će ti onda biti teško istaći se.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se