Zbunjena sam

Prije neki tjedan dana javio mi se jedan dečko koji mi se već duže vrijeme sviđa.Sve je bilo super,dopisivali smo se stalno do prije dva dana.Ne znam da li je to sad svugdje,ali kod nas ovdje je aktuelno ono nešto slično bongu na instagramu i jedna djevojka, ( ima isto ime kao ja,gle čuda) je to poslala,nešto su joj se napisali i dodali kako znajud a ju zanima osoba sa inicijalima ovog dečka što se meni javio.Znam da ima još 847441 ljudi sa tim inicijalima,ali ona je baš njemu tu sliku poslala i i on je to meni proslijedio tražeći savjet kako da je se riješi,ali ne grubo.Ja nisam ništa rekla jer ne želim da se petljam u to,ali od te slike sve manje piše sa mnom,ne odgovara mi na poruke (tj odgovara ali nakon nekog vremena) i slično.Stalno mi govori da mu se sviđam i tješim se time,ali izjeda me crv sumnje.Planiram izravnod a ga pitam,ali bojim se da se ne posvađammo.Šta bi ste vi učinili na mom mjestu?:(

Marioza

Marioza

Nebih ga to pitala da sam na tvom mjestu. To je razmišljanje bolje zadržati za sebe.
Vjerojatno se netrebaš brinuti. Nebi ti se javio i govorio ti da mu se sviđaš da nije tako.
Zašto se ne biste družili i u živo?

IronMaidenxD

IronMaidenxD

DOPISUJETE SE SAMO SEDMICU DANA.
Garant neka cura kojoj se on sviđa ili nešto pa je ljubomorna. Pusti to sve neka prođe jer je previše rano da ga ispituješ takve stvari.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se