Nisi student dok ne padneš ispit, niti si srednjoškolac dok bar jednom cijelu bilježnicu ne prepišeš na koljena. Ok, priznajemo – drugi dio smo izmislili.
Kreativni i maštoviti: evo kako hrvatski učenici varaju na ispitima

Kreativni i maštoviti: evo kako hrvatski učenici varaju na ispitimaNisi student dok ne padneš ispit, niti si srednjoškolac dok bar jednom cijelu bilježnicu ne prepišeš na koljena. Ok, priznajemo – drugi dio smo izmislili.

U svakom slučaju velikom broju školaraca je varanje na ispitu dobro poznat hobi. Ako uzmemo u obzir da satima moramo visiti na fejsu i popratiti aktivnosti naših prijatelja, zatim snimiti nekoliko selfija pa se dopisivati s BFF ostatak dana jer 8 sati koje smo proveli u školi zajedno nije dovoljno, može li nam tko zamjeriti što nismo stigli naučiti biologiju?

Iako bi možda bilo pametnije primiti se udžbenika, jednostavnije je provesti ostatak dana pišući šalabahtere najsitnijim fontom na svijetu – bitno je samo odabrati mjesto.

Zamolili smo vas da nam pokažete svoje šaliće, a mnogi su nas iznenadili umijećem varanja. U nastavku donosimo 11 šalabahtera koji su nam se najviše svidjeli, a na vama je da odaberete najbolji čijeg ćemo vlasnika nagraditi prigodnom 'Hrvatske tragedije' bilježnicom.
 

# 1
# 2

# 3

# 4

# 5

# 6

# 7

# 8


# 9

# 10

# 11
Objavljeno 23.11.2016. u kategoriji Škola & Posao
Tagovi: Šalabahter, Ispit, Varanje

Povezano

littlemisshot

littlemisshot

ova kraljica s prve slike cijelu knjigu prepisala ahhahaha


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se