Zamolili smo vas da nam otkrijete najveće 'bisere' vaših učitelja, a vi ste spremno natipkali provale koje su nas nasmijale do suza...
LOL! Najveće provale vaših profesora zbog kojih ste se smijali danima

LOL! Najveće provale vaših profesora zbog kojih ste se smijali danimaNova školska godina tek je počela, a neke stvari već su totalno zakon!

Naši profesori su stariji, ozbiljniji i obrazovaniji od nas pa ponekad zaboravimo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa kojima se katkad potkradu pogreške.

U to se ubrajaju i nezgodno sročene izjave ili izvrnute riječi zbog kojih su se učitelji vjerojatno crvenjeli poput semafora. Zamolili smo vas da nam otkrijete najveće 'bisere' vaših učitelja, a vi ste spremno natipkali provale koje su nas nasmijale do suza.

Baš kako smo i obećali, izdvajamo najsmješnije:

'Profa je izjavila da će u učionici ubrzo biti "VAJ FI" na koji ćemo se moći spojiti.'

'Profesor iz tehničkog: Ovaj vijak ne može ući nigdje osim tamo gdje može.'


'Profa iz kemije: Ja uvijek sve saznam od vas. Samo vas malo zbunim pitanjima. Doć' će cica na kolica. Ajmo sad, moje cice, na zadatak.'

'Neću više tolerirati nepričanje i nemar...'

'Kako smo u 4 razredu srednje dobili novog razrednika,na kraju školske godine kupili smo poklon i bivšoj razrednici i razredniku.Svatko od njih je dobio sat.Kad su pogledali satove bivša razrednica je rekla: Uff njegov je stvarno velik! Naravno mislila je na sat hehe. Mi smo prasnuli svi u smijeh, a da stvar bude još gora, tu su još bili kamermani koji su sve to snimali pošto je kraj školske godine :D'

Bio je utorak i profesorica je rekla - 'Danas je cijeli dan utorak'

'Danas ćemo obraditi Engleza i Francuza. Umjesto danas ćemo odraditi engleskog i francuskog pisca.'

'Kad je profesorica u 6. razredu jednoj curi rekla: 'Kako napreduješ s menstruacijom' - umjesto da je rekla meditacijom'

'Cijeli razred se žalio kako im se ne da dizati ujutro za školu, a profa se izderala : "PA DOBRO DJECO VI MISLITE DA SE MENI DIŽE UJUTRO???"

Moja učiteljica je jednom đaku htjela reći: 'Mrdni se!', no umjesto je rekla 'Prdni se'

'Profesor iz fizike: Kod tračnica nije problem ljeto. Nije problem zima... problem je ljeto.'


Ove godine povratak u školske klupe može biti totalno zakon. Da, dobro ste pročitali, totalno zakon!

Kako bi povratak u školske klupe bio totalno zakon, Vipnet ti omogućuje dodatnih 1500 megabajta koje možeš trošiti kako te volja. S hrpom dodatnih megabajta, u Zakon! tarifi koja sada sadrži ukupno 3000 MB i 1500 min i SMS-ova, a bez obzira na to jeste li ti i frend u istoj mreži, čavrljati i tipkati možeš jednako prema svim mrežama. Za samo 50kn/mj., također možeš uloviti zanimljive selfieje sa svojim starim školskim društvom i instant ih shareati na Snapchatu, Instagramu ili Facebooku.
Za zakon jesen u školskim klupama, potrebno je još samo poslati poruku sadržaja ZAKON na 13106 i aktivirati Zakon! tarifu. Saznaj više!

I.N.

Sponzorirani sadržajObjavljeno 27.09.2016. u kategoriji Škola & Posao
Tagovi: škola, profesori, biseri, učenici

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se