Jučer u podne završile su prijave obrazovnih programa srednjih škola u ljetnom upisnom roku u sustavu NISpuSŠ, a već danas je poznato koja je srednja škola, a koja gimnazija bila najpopularnija ove godine.
Završile su prijave u srednje škole u Hrvatskoj – je li i tvoja na popisu 10 najpopularnijih?

Završile su prijave u srednje škole u Hrvatskoj – je li i tvoja na popisu 10 najpopularnijih?Jučer u podne završile su prijave obrazovnih programa srednjih škola u ljetnom upisnom roku u sustavu Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ), a već danas je poznato koja je srednja škola, a koja gimnazija bila najpopularnija ove godine. Škola s najvećim brojem prijava s obzirom na broj upisnih mjesta (upisnu kvotu) je Zdravstvena škola iz Splita s 1632 prijavljena učenika na 172 slobodna mjesta. Odmah nakon splitske škole, slijedi Zdravstveno učilište Zagreb, pa medicinske škole u Slavonskom Brodu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, dok su preostala četiri mjesta na ljestvici 'top 10 škola s najviše prijavljenih učenika' zauzele četiri zagrebačke gimnazije – X. gimnazija 'Ivan Supek', VII. gimnazija, XIII. gimnazija i XI. gimnazija.Na velikom uspjehu svim svojim kolegama profesorima iz XIII. gimnazije Zagreb danas je zahvalio Želimir Čečura, ravnatelj najpopularnije gimnazije u Hrvatskoj.Zdravstvena škola Split još se nije odlasila na Facebooku, ali vjerujemo da su jednako ponosni na svoj uspjeh.

Je li i tvoja škola na ovom popisu 'top 10 škola s najviše prijavljenih učenika'?

Foto: Facebook/Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

[OSMAŠI ČEKAJU REZULTATE] Ovo je 20 najpopularnijih škola koje su ljudi stavljali na vrh liste - je li i tvoja na popisu?

Napet dan za osmaše – krenule prijave srednjih škola, rezultati stižu već navečer

Osnovnoškolci – pripazite! Ako upisujete gimnaziju, bit će vam teško pronaći posaoObjavljeno 11.07.2017. u kategoriji Škola & Posao
Tagovi: srednja škola, gimnazija, upisi, obrazovni programi, ljetni upisni rok

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se