Iako smo si obećali da od prvog mjeseca počinjemo s vježbanjem, no to je puno lakše reći nego napraviti. Şigurno si barem jednom doživjela onaj trenutak kad ne možeš zakopčati svoje trapke.
Muče te preuske trapke? Ovaj jednostavan trik s gumicom rješava sve probleme

Muče te preuske trapke? Ovaj jednostavan trik s gumicom rješava sve problemeIako smo si obećali da od prvog mjeseca počinjemo s vježbanjem i zdravom prehranom, no to je puno lakše reći nego napraviti. Ima ekipe koja kad nešto odluči onda to i napravi, ali ima i onih koji zalutaju do pekarne ili pojedu vrećicu čipsa prije spavanja.

Ako si u toj drugoj skupini onda si barem jednom doživjela onaj neugodan trenutak kad ne možeš zakopčati svoje trapke. Udahnula si, legla na krevet, rastezala trapke, ali jednostavno fali taj jedan centimetar!

Nemoj se uzrujavati, postoji jednostavan način kako da riješiš ovaj problem. Naravno, glavni cilj je krenuti vježbati i izbaciti slatko iz prehrane, ali ovaj trik je spas kad kasnimo u školu i nemamo što za obući.Foto: Youtube/Pihabay

I.I.

Pročitajte još:

Vrijeme je da naučiš: U ovim situacijama traperice su zabranjene

Konačno znamo čemu služe mali gumbići na hlačama

Ne mogu se zaprljati: nove traperice ne morate prati mjesecima
Objavljeno 08.02.2017. u kategoriji Svaštara
Tagovi: traperice, gumica,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se