Svi znamo da je Kim Kardashian kraljica društvenih mreža i reality emisija – ustvari po tome je jedino i poznata. Ali kada bismo trebali savjet o tim temama – pitali bismo nju.
Poboljšaj svoj Instagram i Snapchat - najbolji savjeti by Kim Kardashian

Poboljšaj svoj Instagram i Snapchat - najbolji savjeti by Kim KardashianSvi znamo da je Kim Kardashian kraljica društvenih mreža i reality emisija – ustvari po tome je jedino i poznata. Ali kada bismo trebali savjet o tim temama – pitali bismo nju.

Svoj recept za uspjeh Kim je otkrila na summitu u organizaciji časopisa Forbes, na predavanju pod nazivom 'Evolving the Empire: Kim Kardashian West on Reigning Supreme' pred više od tristo ljudi. Pričala je o svojem novom poslovnom potezu – nadolazećoj liniji kozmetičkih proizvoda i o svojoj strategiji upravljanja društvenim mrežama, budući da je jedna od najpopularnijih osoba u virtualnom svijetu.

Rekla je da su društvene mreže najvažniji alat uz pomoć kojeg gradimo brand – ali traže autentični pristup i osluškivanje publike. Ona tvrdi da svaka platforma ima drukčiju ulogu i značaj, pa ih stoga treba različito koristiti – evo njezinih preporuka. Twitter je odličan za uspostavljanje razgovora i proučavanje reakcija pratitelja na objave, kako bismo lakše ustanovili što se sviđa javnosti.

Snapchat je najbolje koristiti za prikazivanje svojeg svakodnevnog života, dok s Instagramom treba biti oprezan pri baratanju. Instagram profil iziskuje trud jer je najkompliciranije objavljivati upravo tamo i zna biti stresno jer sve mora biti savršeno.Ipak, Kim kaže da je sasvim normalno da nam ponekad treba odmor od društvenih mreža jer za dobro upravljanje trebamo imati inspiracije. 'Upravo kada uzmemo vrijeme za sebe, događa se magija', opravdano kaže Kim.

Foto: Instagram/Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

Društvene mreže vs. realnost - najčešće poze u kojima svi ispadaju 'dobro'

'Uslikaj jaje na oko jer to nitko drugi nikada nije radio' – što nas nervira na društvenim mrežama

Objave na društvenim mrežama tijekom praznika: Očekivanja vs. RealnostPovezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se