Uskoro počinje nova školska godina pa bi bilo dobro da neke stvari obaviš još dok stigneš kako bi ju dočekala spremna.
Preuredi svoju sobu u četiri koraka – konačno se osjećaj kao kraljica svog praktičnog prostora

Preuredi svoju sobu u četiri koraka – konačno se osjećaj kao kraljica svog praktičnog prostora



Uskoro počinje nova školska godina – da, znamo da ne želiš još o tome ni slušati ni čitati, ali bilo bi dobro da neke stvari obaviš još dok stigneš kako bi se pripremila za jesen. Jedna od tih stvari je i (pre)uređivanje sobe.

Naravno da možeš promijeniti boju zida, kupiti novu posteljinu, tepih ili zavjese da bi tvoja soba dobila novi izgled, ali važnije je da se riješiš viška stvari s kojima nikako da se obračunaš mjesecima, a možda i godinama...

Naša preporuka je da svakako zaviriš u dućan s uredskom opremom kako bi mogla trajno organizirati svoj životni prostor. Svakako ti preporučujemo da kupiš nekoliko registratora, prozirnih košuljica i bušilicu za papir.



Korištenjem ovih široko dostupnih proizvoda moći ćeš konačno znati gdje ti je koji važan papir – tamo spremi sve potvrde, domovnicu, rodni list, garancije na kupljene proizvode... Sve ono što inače tražiš barem pola sata, a važno ti je.

Potraži u dućanima za uređenje kućanstva organizatore za ladice, kupi ga, koristi i preporodit ćeš se. Sve one male stvari koje ti se inače pogube po cijelom stanu tada će konačno imati svoje mjesto, a ladice će ti izgledati puno ljepše ako se poigraš i s bojama.



I nakit je ponekad teško obuzdati – uvijek nam se naušnice i ogrlice zapletu ili izgube u sekundi nakon odlaganja. A budući da su nam jako bitan asesoar, bilo bi vrijeme da se pobrinemo za njih. Već smo pisali o DIY stalku za nakit i kako ga izraditi, pa ako još nisi, još uvijek stigneš.



I naša posebna preporuka – ubaci zlatne detalje. Budi kraljica u svom domu!



Foto: Narodne novine/Pinterest

M.Z.


Pročitajte još:

Cool ideje za preuređenje sobe

Dolazi ti posjeta, a soba ti je u kaosu? Očisti sobu u 10 minuta!

DIY Stalak za nakit: evo kako ga možeš izraditi sama







Objavljeno 11.08.2017. u kategoriji Svaštara
Tagovi: kraljica, soba, zlatno, uređenje, preuređenje, dom, školska godina

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!



Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se