Prema kineskom vjerovanju, lice je odraz unutarnjeg duha, a u srednjovjekovnoj Europi ljepota se smatrala vrlinom....
Što oblik tvog lica govori o tebi - na koju poznatu curu najviše ličiš?

Što oblik tvog lica govori o tebi - na koju poznatu curu najviše ličiš?Iako to ne uzimamo u obzir, bar ne svjesno, lako ćemo stvoriti mišljenje o nekoj osobi samo na principu njenog lica. To, i ne zvuči tako ludo, s obzirom na to da su drevni Kinezi posvetili stoljeća izučavanju crta lice. Prema kineskom vjerovanju, lice je odraz unutarnjeg duha, a u srednjovjekovnoj Europi ljepota se smatrala vrlinom, dok je ružnoća predstavljala zlo.

I premda je ove nekad popularne ideje demantirala moderna znanost, još uvijek nerijetko sudimo o drugima na temelju njihovih crta lica. Što crte lice govore o tvom karakteru?

Lice u obliku rombaVoliš imati kontrolu nad događajima u svom životu i kad se stvari rade na već isproban način. Jako si vrijedna i posvećena detaljima, no pazi da ne pretjeraš u perfekcionizmu.

Ovalno liceImaš blagu narav, ali si i mudra, što znači da uvijek znaš što treba reći. Takve osobe najbolji utješe svoje prijatelje kad god imaju neki problem.

Lice u obliku trokutaVoliš biti glavna i dobra si u svemu čega se primiš. Što je uže čelo to znaci da osoba ima  veću potrebu za kontrolom i vodstvom.

Kockasto liceCijeniš zdravu logiku, veliki si mislioc, dosta planiraš i nikad ne otkrivaš svoje osjećaje. No, pazi da ne pukneš.

Lice u obliku srcaImaš veliku unutarnju snagu, snažnu intuiciju i jako si kreativna. Međutim, često si i tvrdoglava. Budi spremna na kompromise.

Okruglo liceJako si draga i uvijek stavljaš potrebe drugih ispred sebe. Međutim, ljudi su te skloni iskorištavati, što rezultira time da samo daješ, a malo primaš. Moraš naučiti bolje procijeniti ljude.


Foto: Instagram
I.H.

Pročitaj još:

Avijatorice, okrugle ili mačkaste? Saznaj koje su sunčane naočale savršene za tebe

Kapa glavu čuva: koja najbolje pristaje tvom obliku lica?

Trokut, srce, dijamant: što oblik lica govori o tvojoj osobnosti?
Objavljeno 12.10.2017. u kategoriji Svaštara
Tagovi: oblik lica, osobnost

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se