Znači da je svijet idealan i da možeš izabrati bilo koga – bi li to i dalje bila bff ili neki zgodan dečko ili netko tko uvijek zna sve na testu ili? Reci nam slobodno:
ANKETA S kim želiš sjediti ove školske godine?

ANKETA S kim želiš sjediti ove školske godine?U ponedjeljak počinje škola, a glavno pitanje glasi – s kim želiš sjediti ove školske godine. Naravno, postoji i opcija da vas raska sama razmjesti i da nemaš pravo glasa, ali da su uvjeti savršeni i da možeš birati BEZ DA SE ITKO NALJUTI NA TEBE – s kime bi sjela u školsku klupu?

Znači da je svijet idealan i da možeš izabrati bilo koga – bi li to i dalje bila bff ili neki zgodan dečko ili  netko tko uvijek zna sve na testu ili? Reci nam slobodno:Foto: Shutterstock

I.I.


Riješi još neke naše kvizove:

KVIZ Razmišljaš li o školi – zašto ti fali?

[KVIZ] Odaberi omiljenu ljetnu hranu i cugu i saznaj hoćeš li imati dečka u novoj školskoj godini

[KVIZ] Test koji funkcionira - odaberi prsten i saznaj koji je tvoj ženski adutObjavljeno 31.08.2017. u kategoriji Testovi
Tagovi: škola, klupa, sjedenje

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se