4

Ipak, imati jak karakter i biti razmažen sasvim su različite stvari. Riješi kviz i saznaj pripadaš li razmaženoj kategoriji.

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

razmaženkviztestovikarakter

Komentari

CurkaZG321

CurkaZG321

08.02.2018.

Nisam! :P

Tvrtki

Tvrtki

08.02.2018.

Ti si čvrst karakter, imaš svoje ja. Nerijetko te nazivaju razmaženkom, ali to to nisi. Dok razmaženi tipovi liju suze i lupaju glavom o zid kada stvari ne idu onako kako oni žele, ti si uvijek spreman/na priznati pogrešku te se potruditi da je ispraviš ili da drugi put u sličnoj situaciji do nje ne dođe. Otvoren/a si za raspravu i dobre argumente te si izrazito istinoljubiva osoba za koju je život izazov. bullshit nigga i got iphone SE

Martinaa3101

Martinaa3101

10.02.2018.

Ti si uvijek spreman/na na kompromisna rješenja te si poprilično sramežljiva osoba zbog čega ti je često teško boriti se za svoja uvjerenja. Kada te netko i povrijedi, patiš u tišini svije sobe te malo ljudi zna kakvo je zapravo stanje stvaru u tvojoj duši. Nisi nimalo razmažen/a i nije ti pretjerano stalo da stvari idu po tvome i da imaš moć nad drugima već ti je najbitniji sklad zbog kojeg si često spreman/a zatomiti vlastito ja.

Izzy_Izzy

Izzy_Izzy

01.03.2018.

Ti si čvrst karakter, imaš svoje ja. Nerijetko te nazivaju razmaženkom, ali to to nisi. Dok razmaženi tipovi liju suze i lupaju glavom o zid kada stvari ne idu onako kako oni žele, ti si uvijek spreman/na priznati pogrešku te se potruditi da je ispraviš ili da drugi put u sličnoj situaciji do nje ne dođe. Otvoren/a si za raspravu i dobre argumente te si izrazito istinoljubiva osoba za koju je život izazov.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

151.475
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se