Znaš li koliko vrijediš?

Usmeno odgovaranje, spoj s dečkom/curom ili upoznavanje novih ljudi. Ovo su samo neke od situacija u kojim se oni samopouzdani snalaze dobro...

Objavljeno 07.10.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (136)

Koji kućni ljubimac bi ti najviše odgovarao?

Želiš mačku, psa, ribicu, ali jednostavno ne znaš koji ljubimac bi ti najbolje odgovarao. Već sigurno znaš da postoje osobe kojima bolje odgovaraju mačji karakteri i oni koji se ipak najbolje slažu s psima...

Objavljeno 03.10.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (186)

Jesi li filmski freak?

Vjerno pratiš najnovije filmske naslove, znaš sve redatelje i glumce? Ili u kino odeš tek kada te netko pozove, reda radi? Saznaj kako stojiš kada su u pitanju filmske priče.

Objavljeno 26.09.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (83)

Je li s tobom lijepo izaći na spoj?

Izašli ste na spoj i iako je tebi bilo super, više te ne zove i ne javlja se. 'Zašto?!' pitaš se sa suzama u očima. Možda jednostavno nije bilo kemije, a možda je odgovor ipak malo kompliciraniji.

Objavljeno 21.09.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (87)

Jeste li ovisni o mobitelu?

Mobitel je postao sastavni dio života. Jeste li se ikada zapitali kako biste se osjećali da vam netko na samo deset dana uzme najdraži mobitel?

Objavljeno 13.09.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (145)

Predaješ li se olako stresu?

Školska groznica tek se zahuktava. Iako je škola za mnoge itekakav stres, izvori stresa zapravo su svugdje oko nas. Razmirice s prijateljima, svađa između roditelja, preseljenje u novi grad...

Objavljeno 07.09.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (94)

Jeste li spremni za školu?

Je li školska torba na svom mjestu ili je još uvijek bačena negdje ispod kreveta i zapletena paučinom? Bilježnice su već složene ili još uvijek čekaju u trgovini da ih odeš kupiti?

Objavljeno 01.09.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (101)

Trebaš li mu dati nogu?

U vezi ste već neko vrijeme i ponekad ti se čini da te drži kao kap vode na dlanu, a ponekad kao da mu uopće nije stalo do tebe. Dojadile su ti ovakve toplo - hladne igre i pitaš se trebaš li mu dati nogu. Riješi naš kviz i saznaj što ti je činiti.

Objavljeno 23.08.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (39)

Koji je tvoj ljetni IQ?

Zabava, zabava i samo zabava. Ovo je moto za mnoge tijekom ljeta pa često zaborave na sve ostalo. Saznaj je li ljeti i tebi samo zabava na pameti ili su ti ipak moždane vijuge donekle uključene...

Objavljeno 18.08.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (134)

Jesi li emocionalno spremna/an za seks?

Prvi seks mijenja sve, stoga treba dobro razmisliti prije nego počneš s njegovom konzumacijom. Ako je s krivom osobom, na krivi način i na krivom mjestu može ostaviti traume za cijeli život.

Objavljeno 08.08.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (50)

Ljubiš li se dobro?

U teen godinama sve vezano uz poljubac postaje vrlo važno. Dečki i cure obično se pitaju kakav će biti prvi poljubac, ali i kada već uđu u te vode zanima ih jesu li zadovoljili svog/ju partnera/icu u poljupcima...

Objavljeno 14.07.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (91)

Saznajte jeste li prezahtjevni

Možda ipak previše toga očekujete od svoje okoline i kada vam ona ne uzvrati pozornost kakvu mislite da zaslužujete, jako ste lošeg raspoloženja. Saznajte jeste li doista prezahtjevni.

Objavljeno 11.07.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (122)

Jesi li odgovorna osoba?

Jedni i zbog najbezazlenije geste osjećaju odgovornost i trebaju se opravdati dok drugi zbog velikih laži, prevara pa čak i nasilja ne osjećaju niti trunke odgovornosti za počinjeno. Saznaj kojoj skupini ti pripadaš...

Objavljeno 28.06.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (123)

Koja si cura iz serije "Slatke mala lažljivice"?

Slatke male lažljivice zavladale su TV ekranima, a cure diljem svijeta žele biti kao Aria, Emily, Hanna i Spencer. Riješi kviz i saznaj kojoj slatkoj maloj lažljivici ti najviše ličiš!

Objavljeno 20.06.2011. u Testovi · Opširnije · Komentari (243)Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se