KVIZ: Koliko znaš o filmu `Sam u kući`?

Film `Sam u kući` gledali smo barem tisuću puta, a Kevin nas iznova uveseli svojom snalažljivošću. Iako oba nastavka filma gledamo za vrijeme Božića, uvijek nam neka sitnica promakne. Kako biste saznali koliki ste znalac ovog božićnog klasika- riješite kviz i dobro se zabavite!

Objavljeno 11.12.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (41)

KVIZ: Jesi li si hejter?

U današnje vrijeme kao da je moderno da svi `bacaju hejt` i mrze sve oko sebe. Najviše hejtera nalazi se na internetu pomoću kojeg slobodno izbacuju svog gnjev. Ako si se pitala jesi li hejter sada to možeš i provjeriti rješavanjem kviza.

Objavljeno 04.12.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (52)

KVIZ: Koji si hit iz 2015.?

Premda se početkom godine nije tako činilo, izgleda da će 2015. godinu obilježiti hrpa hitova. Neke zvijezde su se vratile na scenu, neke su isprobali nove stilove, a pojavila su se i nova imena.

Objavljeno 27.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (44)

KVIZ: U kojem realityju trebaš biti?

Neki realityji su do kraja produkcijski iskontrolirani kao život obitelji Kardashian, dok drugi poput Big Brothera odvijaju se bez pretjeranog uplitanja produkcije. Riješi kriz i saznaj u kojem ti realityju trebaš biti.

Objavljeno 20.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (40)

KVIZ: Kakvu prijateljicu trebaš?

Raznolika prijateljstva krase našu svakodnevicu, a ako si se ikada pitala kakvu novu `vrstu prijateljice trebaš, sada možeš riješiti kviz i saznati.

Objavljeno 13.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (23)

KVIZ: Koji si emoji?

Današnju komunikaciju teško je zamisliti bez emojija. Nekada su postojali samo smajlić i tužnić, a danas postoji cijela paleta `emocija` koje možemo drugima poslati. A koji emoji najbolje odgovara tvom karakteru? Riješi kviz i saznaj!

Objavljeno 06.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (35)

KVIZ: Kakav Youtube kanal trebaš imati?

Danas su Youtube zvijezde gotovo popularnije od holivudskih faca, a svakim danom sve je više anonimnih klinaca koji se žele proslaviti.

Objavljeno 30.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (36)

KVIZ: Koliko znaš o seksu?

Svi misle da znaju sve o seksu, ali to naravno nije tako. Stalno u krug vrtimo ista pitanja kada se nađemo u određenim situacijama. Nekada se tim pitanjima nasmijemo, a da ni sami nismo sigurni koji je odgovor. Riješi kviz i provjeri svoje znanje o seksu!

Objavljeno 23.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (45)

KVIZ: Koji iracionalan strah imaš zbog horora?

Svatko od nas ima neki iracionalan strah. Ljubitelji horora točno znaju kako je to jer oni imaju više suvišnih strahova. `Hoće li me progutati mrak? / Netko će me oteti! / Sotona će mi se ukazati u podrumu`- samo su neke od misli koje imaju oni koji su gledali previše horora. Provjeri koji ti iraconalan strah imaš!

Objavljeno 16.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (27)

KVIZ: Koja povijesna ličnost je idealan dečko za tebe?

Povijesne ličnosti nas fasciniraju i inspiriraju. Bez njih svijet ne bi bio isti, a sadašnjost bi bila sasvim drukčija. Osim vrlo bitnih povijesnih žena, tu su i važni povijesni muškarci. Svaki od njih ima drukčije osobine, a opet svaki je bio važan na svoj način. Riješi kviz i saznaj koja je povijesna ličnost idealan dečko za tebe!

Objavljeno 09.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (33)

KVIZ: Koja je tvoja uloga među prijateljicama?

Možda toga nekada nismo svjesni, ali svi imamo neku ulogu u svojoj ekipi. Uvijek u društvu postoji onaj koji je zabavan i zabavlja sve oko sebe, onaj opušteni koji je uvijek cool te onaj što daje uvijek dobre ljubavne savjete. Riješi kviz i otkrij tko si ti!

Objavljeno 02.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (41)

KVIZ: Koliko dobro znaš riječi pjesama?

Svi mi imamo najdražu pjesmu na koju totalno odvalimo. Znamo sve riječi, svaki beat, svaki pokret iz spota. `Da barem mogu tako brzo naučiti gradivo za školu kao što pamtim riječi pjesama`- reći će mnogi. No, je li to doista tako? Otkrij koliko dobro znaš riječi pjesama.

Objavljeno 25.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (55)

KVIZ: Bojiš li se ljubavi?

Svatko ima neki strah, a mnogi se plaše ljubavi. Ljubav kao nešto najljepše čemu svi težimo nekada zna predstavljati bauk. Bojimo se da ćemo biti povrijeđeni, razočarani, slomljenog srca i uplakani. Riješi kviz i otkrij jesi li `zec` kada se radi o ljubavi.

Objavljeno 18.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (23)

KVIZ: Koja je društvena mreža za tebe?

U današnje vrijeme tko nije barem na jednoj društvenoj mreži- taj kao da niti ne postoji. Društvene mreže zavladale su internetom i zavukle nam se pod kožu.

Objavljeno 11.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (37)Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se