KVIZ: Kako će izgledati tvoj sljedeći poljubac?

Ljubljenje je aktivnost koju svi vole, ali svatko se ljubi drugačije. Jesmo li strastvena ljubilica ili malo nespretni - nema veze, svako ljubljenje se računa.

Objavljeno 22.01.2016. u Testovi · Opširnije · Komentari (16)

KVIZ: Koji neobični posao trebaš raditi?

Trgovac, novinar, arhitekt- sve su to zanimanja za koja ste sigurno čuli. No, postoje jako neobični poslovi s kojima se vjerojatno niste susreli

Objavljeno 15.01.2016. u Testovi · Opširnije · Komentari (39)

KVIZ: Saznaj koji će citat odrediti tvoju 2016. godinu?

Prošlo je već tjedan dana otkako smo kročili u novu godinu, a mnoge zanima kako će im 2016. izgledati.

Objavljeno 08.01.2016. u Testovi · Opširnije · Komentari (33)

KVIZ: Koja je tvoja uloga u obitelji?

Premda o tome možda ne razmišljamo često, svatko od nas ima ulogu u svojoj obitelji. Naša obitelj je s nama kroz cijeli život, a kako odrastamo uloge se mijenjaju. Ako te ikada zanimalo koja je tvoja uloga u obitelji- riješi kviz i saznaj.

Objavljeno 18.12.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (39)

KVIZ: Koliko znaš o filmu `Sam u kući`?

Film `Sam u kući` gledali smo barem tisuću puta, a Kevin nas iznova uveseli svojom snalažljivošću. Iako oba nastavka filma gledamo za vrijeme Božića, uvijek nam neka sitnica promakne. Kako biste saznali koliki ste znalac ovog božićnog klasika- riješite kviz i dobro se zabavite!

Objavljeno 11.12.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (41)

KVIZ: Jesi li si hejter?

U današnje vrijeme kao da je moderno da svi `bacaju hejt` i mrze sve oko sebe. Najviše hejtera nalazi se na internetu pomoću kojeg slobodno izbacuju svog gnjev. Ako si se pitala jesi li hejter sada to možeš i provjeriti rješavanjem kviza.

Objavljeno 04.12.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (52)

KVIZ: Koji si hit iz 2015.?

Premda se početkom godine nije tako činilo, izgleda da će 2015. godinu obilježiti hrpa hitova. Neke zvijezde su se vratile na scenu, neke su isprobali nove stilove, a pojavila su se i nova imena.

Objavljeno 27.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (44)

KVIZ: U kojem realityju trebaš biti?

Neki realityji su do kraja produkcijski iskontrolirani kao život obitelji Kardashian, dok drugi poput Big Brothera odvijaju se bez pretjeranog uplitanja produkcije. Riješi kriz i saznaj u kojem ti realityju trebaš biti.

Objavljeno 20.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (40)

KVIZ: Kakvu prijateljicu trebaš?

Raznolika prijateljstva krase našu svakodnevicu, a ako si se ikada pitala kakvu novu `vrstu prijateljice trebaš, sada možeš riješiti kviz i saznati.

Objavljeno 13.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (23)

KVIZ: Koji si emoji?

Današnju komunikaciju teško je zamisliti bez emojija. Nekada su postojali samo smajlić i tužnić, a danas postoji cijela paleta `emocija` koje možemo drugima poslati. A koji emoji najbolje odgovara tvom karakteru? Riješi kviz i saznaj!

Objavljeno 06.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (35)

KVIZ: Kakav Youtube kanal trebaš imati?

Danas su Youtube zvijezde gotovo popularnije od holivudskih faca, a svakim danom sve je više anonimnih klinaca koji se žele proslaviti.

Objavljeno 30.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (36)

KVIZ: Koliko znaš o seksu?

Svi misle da znaju sve o seksu, ali to naravno nije tako. Stalno u krug vrtimo ista pitanja kada se nađemo u određenim situacijama. Nekada se tim pitanjima nasmijemo, a da ni sami nismo sigurni koji je odgovor. Riješi kviz i provjeri svoje znanje o seksu!

Objavljeno 23.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (45)

KVIZ: Koji iracionalan strah imaš zbog horora?

Svatko od nas ima neki iracionalan strah. Ljubitelji horora točno znaju kako je to jer oni imaju više suvišnih strahova. `Hoće li me progutati mrak? / Netko će me oteti! / Sotona će mi se ukazati u podrumu`- samo su neke od misli koje imaju oni koji su gledali previše horora. Provjeri koji ti iraconalan strah imaš!

Objavljeno 16.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (27)

KVIZ: Koja povijesna ličnost je idealan dečko za tebe?

Povijesne ličnosti nas fasciniraju i inspiriraju. Bez njih svijet ne bi bio isti, a sadašnjost bi bila sasvim drukčija. Osim vrlo bitnih povijesnih žena, tu su i važni povijesni muškarci. Svaki od njih ima drukčije osobine, a opet svaki je bio važan na svoj način. Riješi kviz i saznaj koja je povijesna ličnost idealan dečko za tebe!

Objavljeno 09.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (35)Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se