KVIZ: Koja je tvoja mentalna dob?

Svatko od nas se nekada ponaša djetinjasto, a nekada smo smrtno ozbiljni kao da smo zakoračili u umirovljeničke godine. Ako ti je netko nekada rekao `ful si zrela za svoje godine` to znači da tvoja mentalna dob ne pristaje tvojim pravim godinama. Riješi kviz i saznaj koja je tvoja mentalna dob.

Objavljeno 04.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (56)

KVIZ: Koji filmski žanr predstavlja tvoj ljubavni život?

Svatko ima drukčiji ljubavni život. Netko ima više sreće u ljubavi, a netko manje. Kako god bilo, određeni žanr filma može opisati naš ljubavni život. Nekada nam se čini da naši dejtovi izgledaju kao da su znanstvena fantastika, a nekada kao parodija. Otkrij koji žanr filma predstavlja tvoj ljubavni život.

Objavljeno 28.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (33)

KVIZ: Koji izvođač predstavlja tvoj početak školske godine?

Početak školske godine svatko doživljava na drugi način. Jedne raduje ponovno okupljanje prijatelja, druge to što će moći školskim hodnikom proštetati svoje nove `šuze`, dok ima onih koje baš boli briga za početak škole. Saznaj koji poznati izvođač predstavlja tvoj početak škole!

Objavljeno 21.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (50)

KVIZ: Hoće li preživjeti tvoja ljetna avantura?

Ljeto je sunce, ljeto je more, ljubav i ludilo...ali nakon njega dolazi jesen. Hoće li tvoja ljetna avantura preživjeti?

Objavljeno 07.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (8)

KVIZ: Imaš li osjećaj za nadnaravno?

Imaš li osjećaj za nadnaravno? Vjeruješ li da postoji neki paralelni svijet, u sretne i nesretne brojeve, osjećaš li ponekad da te netko gleda iako nema nikoga kraj tebe?

Objavljeno 31.07.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (36)

KVIZ: Jesi li svjesna svojih kvaliteta?

Za samopouzdanje je jako važno imati realnu i zdravu sliku o vlastitim kvalitetama, prednostima, dobrim stranama i mušicama koje te izdvajaju od svih ostalih...

Objavljeno 17.07.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (42)

KVIZ: Otkrije njegove namjere - zeza li se ili u tebi vidi nešto više?

Ponekad ti se čini kao da bi ti skinuo sve zvijezde s neba, a ponekad ti ne odgovara satima na poruku. Nekad je pažljiv, darežlji i srdačan, a nekad hladan i distanciran. Naravno da se pitaš o čemu se ovdje radi?

Objavljeno 10.07.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (11)

KVIZ: Srce ili mozak - što te vodi tijekom ljeta?

Kad su sve brige daleko, lako je popustiti kočnice i umjesto mozga slijediti srce. Tko još nije čuo za ljude ljetne avanture koje slamaju srca, ali ostavljaju najbolje uspomene? Gasiš li i ti dio mozga za odgovornost i pametno ponašanje ili si oprezan/na kao i uvijek?

Objavljeno 03.07.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (27)

KVIZ: Imaš li zdravu sliku o svome tijelu?

Naše tijelo spoj je genetike naših roditelja, prehrambenih navika, stila odijevanja, naš instrument za plesanje, zavođenje, prenošenje poruka, ali može biti i veliki kamen spoticanja ako njime nismo zadovoljni...

Objavljeno 26.06.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (33)

KVIZ: Koliko lica imaš?

Jesi li dvolična ili jednostavna osoba? Koliko lica pokazuješ u svom odnosu s drugim ljudima?

Objavljeno 19.06.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (42)

KVIZ: Zloćko ili dobrica - koji tip dečka je za tebe?

Koji si tip djevojke: onaj kojeg poput magneta privlače zavodljive oči dečka zloćka ili onaj koji u svakom dečku traži iskrenost, dobrotu i dobre manire?

Objavljeno 12.06.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (37)

KVIZ: Otkrij svoju karijeru iz snova!

Želiš li zaviriti u budućnost i otkriti u kojoj ćeš profesiji ostvariti blistavu karijeru? Otkrij jesi li na pravom putu što se školovanja tiče...

Objavljeno 29.05.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (38)

KVIZ: Otkrij zašto si još uvijek 'single'

Sve tvoje prijateljice plaču na tvom ramenu kad se posvađaju s dečkom, smijulje se i pričaju ti pikanterije kad s nekim novim prohodaju, a ti nikako da nađeš svoga para...

Objavljeno 22.05.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (29)

KVIZ: Koja je tvoja definicija ljubavi?

Ljubav: poznata riječ, ali poznajemo li taj osjećaj? Nekome je ljubav sigurnost, nekome avantura, a nekome nedostižan san. Koja je tvoja definicija ljubavi?

Objavljeno 15.05.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (28)Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se