KVIZ: Koji si emoji?

Današnju komunikaciju teško je zamisliti bez emojija. Nekada su postojali samo smajlić i tužnić, a danas postoji cijela paleta `emocija` koje možemo drugima poslati. A koji emoji najbolje odgovara tvom karakteru? Riješi kviz i saznaj!

Objavljeno 06.11.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (35)

KVIZ: Kakav Youtube kanal trebaš imati?

Danas su Youtube zvijezde gotovo popularnije od holivudskih faca, a svakim danom sve je više anonimnih klinaca koji se žele proslaviti.

Objavljeno 30.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (36)

KVIZ: Koliko znaš o seksu?

Svi misle da znaju sve o seksu, ali to naravno nije tako. Stalno u krug vrtimo ista pitanja kada se nađemo u određenim situacijama. Nekada se tim pitanjima nasmijemo, a da ni sami nismo sigurni koji je odgovor. Riješi kviz i provjeri svoje znanje o seksu!

Objavljeno 23.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (45)

KVIZ: Koji iracionalan strah imaš zbog horora?

Svatko od nas ima neki iracionalan strah. Ljubitelji horora točno znaju kako je to jer oni imaju više suvišnih strahova. `Hoće li me progutati mrak? / Netko će me oteti! / Sotona će mi se ukazati u podrumu`- samo su neke od misli koje imaju oni koji su gledali previše horora. Provjeri koji ti iraconalan strah imaš!

Objavljeno 16.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (27)

KVIZ: Koja povijesna ličnost je idealan dečko za tebe?

Povijesne ličnosti nas fasciniraju i inspiriraju. Bez njih svijet ne bi bio isti, a sadašnjost bi bila sasvim drukčija. Osim vrlo bitnih povijesnih žena, tu su i važni povijesni muškarci. Svaki od njih ima drukčije osobine, a opet svaki je bio važan na svoj način. Riješi kviz i saznaj koja je povijesna ličnost idealan dečko za tebe!

Objavljeno 09.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (34)

KVIZ: Koja je tvoja uloga među prijateljicama?

Možda toga nekada nismo svjesni, ali svi imamo neku ulogu u svojoj ekipi. Uvijek u društvu postoji onaj koji je zabavan i zabavlja sve oko sebe, onaj opušteni koji je uvijek cool te onaj što daje uvijek dobre ljubavne savjete. Riješi kviz i otkrij tko si ti!

Objavljeno 02.10.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (41)

KVIZ: Koliko dobro znaš riječi pjesama?

Svi mi imamo najdražu pjesmu na koju totalno odvalimo. Znamo sve riječi, svaki beat, svaki pokret iz spota. `Da barem mogu tako brzo naučiti gradivo za školu kao što pamtim riječi pjesama`- reći će mnogi. No, je li to doista tako? Otkrij koliko dobro znaš riječi pjesama.

Objavljeno 25.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (55)

KVIZ: Bojiš li se ljubavi?

Svatko ima neki strah, a mnogi se plaše ljubavi. Ljubav kao nešto najljepše čemu svi težimo nekada zna predstavljati bauk. Bojimo se da ćemo biti povrijeđeni, razočarani, slomljenog srca i uplakani. Riješi kviz i otkrij jesi li `zec` kada se radi o ljubavi.

Objavljeno 18.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (23)

KVIZ: Koja je društvena mreža za tebe?

U današnje vrijeme tko nije barem na jednoj društvenoj mreži- taj kao da niti ne postoji. Društvene mreže zavladale su internetom i zavukle nam se pod kožu.

Objavljeno 11.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (37)

KVIZ: Koja je tvoja mentalna dob?

Svatko od nas se nekada ponaša djetinjasto, a nekada smo smrtno ozbiljni kao da smo zakoračili u umirovljeničke godine. Ako ti je netko nekada rekao `ful si zrela za svoje godine` to znači da tvoja mentalna dob ne pristaje tvojim pravim godinama. Riješi kviz i saznaj koja je tvoja mentalna dob.

Objavljeno 04.09.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (56)

KVIZ: Koji filmski žanr predstavlja tvoj ljubavni život?

Svatko ima drukčiji ljubavni život. Netko ima više sreće u ljubavi, a netko manje. Kako god bilo, određeni žanr filma može opisati naš ljubavni život. Nekada nam se čini da naši dejtovi izgledaju kao da su znanstvena fantastika, a nekada kao parodija. Otkrij koji žanr filma predstavlja tvoj ljubavni život.

Objavljeno 28.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (35)

KVIZ: Koji izvođač predstavlja tvoj početak školske godine?

Početak školske godine svatko doživljava na drugi način. Jedne raduje ponovno okupljanje prijatelja, druge to što će moći školskim hodnikom proštetati svoje nove `šuze`, dok ima onih koje baš boli briga za početak škole. Saznaj koji poznati izvođač predstavlja tvoj početak škole!

Objavljeno 21.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (50)

KVIZ: Hoće li preživjeti tvoja ljetna avantura?

Ljeto je sunce, ljeto je more, ljubav i ludilo...ali nakon njega dolazi jesen. Hoće li tvoja ljetna avantura preživjeti?

Objavljeno 07.08.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (8)

KVIZ: Imaš li osjećaj za nadnaravno?

Imaš li osjećaj za nadnaravno? Vjeruješ li da postoji neki paralelni svijet, u sretne i nesretne brojeve, osjećaš li ponekad da te netko gleda iako nema nikoga kraj tebe?

Objavljeno 31.07.2015. u Testovi · Opširnije · Komentari (36)Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se