Jednom mjesečno cure prolaze pravu borbu. Prvo treba preživjeti PMS i sve što ide s njim, a tek onda kreće pravi mali horor. Svaka cura zna koliko nepodnošljivi znaju biti menstrualni grčevi i bolovi, a osobito nam je drama kada moramo s takvim bolovima ići u školu, na posao ili na putovanje.
Problemi jednom mjesečno – ovako se osjećaš za vrijeme menge

Problemi jednom mjesečno – ovako se osjećaš za vrijeme mengeJednom mjesečno cure prolaze pravu borbu. Prvo treba preživjeti PMS i sve što ide s njim, a tek onda kreće pravi mali horor. Svaka cura zna koliko nepodnošljivi znaju biti menstrualni grčevi i bolovi, a osobito nam je drama kada moramo s takvim bolovima ići u školu, na posao ili na putovanje.

Kad je u pitanju menstruacija, iz mjeseca u mjesec dokazujemo koliko smo snažne. No, sve znamo da to nije ni malo lako. Pokušat ćemo vizualizirati kako se to osjećamo svaki mjesec.

Prije svake menstruacije treba preživjeti PMS.

Rasplakati se možemo i zbog najmanje sitnice.
Čokolada i slatko je must have tih dana i imamo dobro opravdanje da pojedemo sve.Iako reagiramo pretjerano, naljutimo se kad netko (pogotovo dečko!) prokomentira da je to zbog pms-a!
A zatim slijedi sama menstruacija. Znamo točno kako se osjećate.Kao prvo, jednostavno se ne želimo ustati iz kreveta.Ne možemo baš normalno funkcionirati i svako pitanje je suvišno.Bolovi su ponekad jednostavno nepodnošljivi.Kao da se u našem trbuhu vodi bitka.A o ostalim stvarima da i ne pričamo.I ne boli nas samo trbuh.I često imamo osjećaj da nas nitko ne razumije.No, nakon što najgore prođe, opet smo normalne i nasmiješene sve do sljedećeg pms-a! Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Stvari koje nam nitko nije rekao o prvoj menstruaciji

Girls only – neugodnjaci s prvom mengom

Grčevi i nepodnošljiva bol: kako se na prirodan način riješiti menstrualnih bolovaObjavljeno 10.10.2016. u kategoriji Zdravlje & Tijelo
Tagovi: menstruacija, menga

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se