Postoje oni koji osuđuju plastične operacije jer smatraju da to nikad nije potrebno, oni kojima je to okej jer i sami možda sanjaju da promijene neke stvari na sebi i naravno – oni kojima je svejedno.
Za ili protiv – kada je okej otići na plastičnu operaciju prije 20-te?

Za ili protiv – kada je okej otići na plastičnu operaciju prije 20-te?Postoje tri vrste ljudi – oni koji osuđuju plastične operacije jer smatraju da to nikad nije potrebno, oni kojima je to okej jer i sami možda sanjaju da promijene neke stvari na sebi i naravno – oni kojima je svejedno.

I dok pod plastična operacija mnogi smatraju samo ugradnju silikona u grudi ili usta, postoje neke operacije koje ne bi trebalo osuđivati. Ovo su neke situacije kada je definitivno okej otići na plastičnu operaciju.

I samo da napomenemo – ne nagovaramo vas ni na što, samo navodimo situacije u kojima je možda okej napraviti neke male promjene na svome tijelu.1. Rješavanje osobne nesigurnosti –česta situacija jest odlazak na plastičnu operaciju zbog klempavih ušiju. To je mala promjena koja osobi može skroz promijeniti život – na bolje. Ako mala operacija može pomoći nekome da se osjeća ugodnije u svome tijelu – zašto ne.

2. Micanje ožiljaka – kao  mala si pala s bicikla i ima ožiljak preko čela? Ili imaš ožiljke od vodenih kozica ili akni? Mnogi se odluče otići na operaciju upravo zbog toga. Nekima ne smeta, a nekima život postane bolji nakon što se riješe osobnih nesigurnosti.

3. Operacije zbog zdravstvenih problema – smanjenje dioptrije ili rješavanje devijacije septuma nekome može promijeniti kvalitetu života i to su operacije koje nisu bezazlene, ali ih svakako odobravamo.

4. Rješavanje genetičkih abnormalnosti
– ovo je dosta rijedak slučaj, ali i to su situacije u kojima je svakako okej otići na operaciju.

5. Operacije nakon ekstremnog gubitna kilograma – osobe koje su naglo izgubile puno kilograma imaju problema s viškom kože. Ova vrsta operacije ostavlja puno ožiljaka, pa se preporučuje ipak kidati kile postepeno i polako kako ne bi bilo previše viška kože.VAŽNO! Ovo je jedna od najvećih odluka kada je u pitanju tvoje tijelo. Iako ti se možda čini da su ti grudi premale/prevelike, guza nije onakva kakvu zamišljaš ili ne voliš svoj trbuščić – prvi savjet je da probaš na prirodan način riješiti svoje kompleks, a tu su uvijek i push up grudnjaci.Foto: Pixabay/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Tko je za, a tko protiv: što slavne cure misle o estetskim operacijama

Plastična ljubav: dečko i cura podvrgnuli se estetskim operacijama kako bi izgledali kao Barbie i Ken

Najčudnije operacije kojima se podvrgavaju djevojke i žene
Objavljeno 17.02.2017. u kategoriji Zdravlje & Tijelo
Tagovi: plastična operacija, operacija,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se