Gigi rastura i nisi jedina koja svakodnevno baci oko na njezin Instagram u potrazi za modnom inspiracijom. No, jesi li zbilja pravi fan – koliko dobro poznaješ Gigi?
KVIZ: Jesi li pravi fan - koliko dobro poznaješ Gigi Hadid?

KVIZ: Jesi li pravi fan - koliko dobro poznaješ Gigi Hadid?Gigi Hadid jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i uzor je mnogim curkama. Imala je koma početak karijere jer su joj često govorili da nije dovoljno lijepa i da nema mjere koje su potrebne za hodanje po pisti, ali ona je digla glavu visoko i nije ju bilo briga za zlobne komentare.
 
Danas su ona i sestra Bella jedne od najpoznatijih lica manekenske industrije, a prošle su godine zajedno bile dio Victoria's Secret modne revije. Dakle, Gigi rastura i nisi jedina koja svakodnevno baci oko na njezin Instagram u potrazi za modnom inspiracijom.

No, jesi li zbilja pravi fan – koliko dobro poznaješ Gigi?


I ti možeš imati nove tenisice kakve nosi Gigi Hadid!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.Sponzorirani članakObjavljeno 26.04.2017. u kategoriji Celebrity
Tagovi: Gigi Hadid. kviz, reebok

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se