Emoji film se u Americi počeo prikazivati 28. srpnja, a već je proglašen debaklom. U naša kina stiže 3. kolovoza, a nas zanima hoćete li ga svejedno pogledati?
Emoji film kritičari proglasili katastrofom - hoćeš li ga gledati kada stigne u naša kina?

Emoji film kritičari proglasili katastrofom - hoćeš li ga gledati kada stigne u naša kina?Emoji film se u Americi počeo prikazivati 28. srpnja, a već je proglašen debaklom. U naša kina stiže 3. kolovoza, a nas zanima hoćete li ga svejedno pogledati?

Kritičar The Guardiana, Charles Bramesco, film je čak nazvao zlom čije gledanje bi djeci trebalo zabraniti. On navodno 'otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar naših pametnih telefona' kako piše u opisu filma.Radnja se odvija u Tekstopolisu, užurbanom gradu skrivenom između tekstualnih aplikacija, u kojem žive svi naši omiljeni emotikoni nadajući se da ćemo upravo njih odabrati za korištenje. Drukčiji je jedino Gene, emotikon rođen bez filtera, koji želi postati običan i pomoć traži od svojeg prijatelja Hi-5 i razbijača šifri Jailbreaka.Iako zvuči zabavno 'na prvu', kritičari ovaj film nisu štedjeli – kritičar New York Posta napisao je 'Vratite mi oči na tvorničke postavke', a kritičar IndieWirea da je film 'Korporativna propaganda u kojoj Spotify spašava svijet, a Sir Patrick Stewart daje glas živućem govnu'.

Koliko smo shvatili, film djeluje kao 91-minutna reklama u formi komedije koja je rijetko kome zabavna. Da stvar bude gora, isto mišljenje o filmu ima i ekipa koja ga je na IMDb stranici ocjenila sa 1.4, iako je jedan od najiščekivanijih filmova godine.
Foto: YouTube/Sony Pictures Animation/IMDb

M.Z.


Pročitajte još:

ANKETA Danas je 'Svjetski emoji dan' - koji je tvoj omiljeni?

Jedva čekamo: novi paket od 69 emojija stiže ove godine

Možete li pogoditi o kojim filmovima je riječ prema ovim emojijima?Objavljeno 31.07.2017. u kategoriji Film
Tagovi: emoji, emotikon, film, kino, IMDb

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se