Upitani da navedu što im u Hrvatskoj predstavlja zabavu najboljeg omjera cijene i kvalitete u sklopu istraživanja Best Buy Award, hrvatski građani na prvo mjesto smjestili su multiplekse CineStar, tek zatim televiziju i potom ostale zabavne sadržaje...
Hrvati stavili CineStar ispred televizije i nogometa

Hrvati stavili CineStar ispred televizije i nogometaUpitani da navedu što im u Hrvatskoj predstavlja zabavu najboljeg omjera cijene i kvalitete u sklopu istraživanja Best Buy Award, hrvatski građani na prvo mjesto smjestili su multiplekse CineStar, tek zatim televiziju i potom ostale zabavne sadržaje...

Best Buy Award istraživanje tržišta za godinu 2012/2013 pokazuje da hrvatski građani smatraju kako im CineStar nudi uvjerljivo najbolji omjer kvalitete i cijene kada je riječ o zabavnim sadržajima u Hrvatskoj. Ispitanicima u ovom istraživanju odgovori nisu bili sugerirani, te su oni sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju da je po njihovom iskustvu i mišljenju “zabavni sadržaj najboljeg omjera cijene i kvalitete” u Hrvatskoj.

"Pobjeda CineStara u kategoriji zabavnih sadržaja uistinu je fantastična za ovaj lanac multipleksa" ističe Mirjana S. Pelaić - direktorica programa Best Buy Award u Hrvatskoj i dodaje: "...doista nas je iznenadila činjenica da ovdje, u ovoj kategoriji, naši sugrađani nisu na prvo mjesto stavili primjerice televiziju, neki sportski sadržaj poput nogometa, koncerte ili primjerice internet. Ovo je iznimna potvrda odličnog omjera cijene i kvalitete koju pruža CineStar u Hrvatskoj" zaključuje Pelaić.

Damir Milinić, član uprave Blitz CineStara ističe: "Drago nam je da su hrvatski građani u ovom istraživanju, sami bez sugestije, naša kina stavili na prvo mjesto jer to govori kako su prepoznali CineStar kao mjesto gdje se najbolje provedu te dobiju najviše za svoj novac u kategoriji zabave. Ovo je i priznanje da se dobro osjećaju u našim kinima i zato nam se uvijek vraćaju. Naša neprestana ulaganja u kvalitetu  tehnologije i usluge, koji su na nivou najboljih svjetskih lanaca kina, uz cijene ulaznica koje su dosta niže, očito nisu neopažena, što nam je veliki kompliment i poticaj za dalje."

Znanstveno istraživanje prema međunarodnim odredbama.

Best Buy Award znanstveno je istraživanje koje se provodi po metodi DEEPMA – Best Buy Award, švicarske tvrtke ICERTAS, a proveden je  od strane Centra za istraživanje tržišta GfK, na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku tijekom srpnja 2012.

Kompletno istraživanje Best Buy Award rađeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).  Istraživanje je provedeno na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku tijekom srpnja 2012.Objavljeno 20.09.2012. u kategoriji Film
Tagovi: cinestar, best buy award

Povezano

Cullenica

Cullenica

A je, a u nas u gradu nema nikakvo kino.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se