Osim što vole gledati filmove od kojih nam se ledi krv u žilama i zastaje dah, ovi tinejdžeri iz Osijeka i Vukovara odlučili snimiti jedan.
Hrvatski srednjoškolci snimili kratki horor film

Hrvatski srednjoškolci snimili kratki horor filmOsim što vole gledati filmove od kojih nam se ledi krv u žilama i zastaje dah, ovi tinejdžeri iz Osijeka i Vukovara odlučili snimiti jedan.

Martin Došen, učenik Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Osijeka te Klara Pančić i Srđan Baran iz Ekonomske škole iz Vukovara mobitelom su snimili zanimljivi i strašni film pod nazivom 'Someone You Know'.

'Ideju za ovo imao je Martin, koji ima veliku strast za nadnaravne stvari te za snimanje i uređivanje filmova. Nije nam dugo trebalo da se odlučimo početi snimati i na sreću nismo požalili. Ovo je naš prvi horor, ali nikako zadnji' govore nam kreativni srednjoškolci.

Ako vam se svidi njihov uradak, obavezno se pretplatite na njihov kanal jer, kako kažu, 'stižu još strašniji, bolesniji i bolji filmovi'.I.N.

Pročitajte još:

Osam horora koje morate pogledati u 2017. godini

Strašne priče u 2-3 minute: najjeziviji kratki horor filmovi

Najstrašniji film godine dolazi u kina: scena iz ovog horor sledit će vam krv u žilama
 Objavljeno 11.01.2017. u kategoriji Film
Tagovi: Horor, Srednjoškolci, Tinejdžeri

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se