Demi Lovato pokazat će jednu svoju novu stranu, jer kako kaže prva rečenica filma: 'Zadnji put kada sam davala ovakav intervju bila sam na kokainu'.
Konačno je vani – pogledajte film koji prikazuje mračnu stranu Demi Lovato

Konačno je vani – pogledajte film koji prikazuje mračnu stranu Demi LovatoNajavljivala ga je tjednima, a sad je dokumentarac koji priča priču njezinog života konačno vani. Demi Lovato pokazat će jednu svoju novu stranu, jer kako kaže prva rečenica filma: 'Zadnji put kada sam davala ovakav intervju bila sam na kokainu'.

Željela je dati uvid u neke stvari koje čak ni najvjerniji fanovi ne znaju pa je zato i film nazvala 'Simply Complicated'. Iako uvijek otvoreno priča i o svojoj ovisnosti s kojom se borila prije nekoliko godina i o depresiji, ovo je ipak neki novi pogled na njezin život. U dokumentarcu će se pojaviti i njezini roditelj, prijatelji, suradnici i mnogi drugi koji će progovarati o teškim situacijama u kojima je Demi bila.Film je javno dostupan budući da je objavljen na platformi YouTube, a Demi je jedino željela javno progovoriti o zadnjih deset godina svog života i poslati snažnu poruku svima koji je žele čuti.

Znamo što radimo za vikend:Foto: YouTube/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Dugo je šutjela o tome: Demi Lovato konačno progovorila o davno nestaloj 'sestri blizanki'

Teen filmovi kakve danas više ne snimaju jer su too much – jesi li gledala neki s liste?

Ponekad i to treba – filmovi zbog kojih uvijek plačemo, ali ih obožavamoObjavljeno 20.10.2017. u kategoriji Film
Tagovi: Demi Lovato, film, dokumentarac, Simply Complicated

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se