Već smo pisali odgovorili na pitanje što je zajedničko Disneyjevim crtićima, ali nismo pisali što zajedničko likovima. Oni nameću mišljenja (tzv. opinion makeri) i gledamo ih kad smo mali, pa nas formiraju kao osobe.
  Skoro svim Disneyjevim junacima nešto je zajedničko – nemaju mamu

Skoro svim Disneyjevim junacima nešto je zajedničko – nemaju mamuVeć smo pisali odgovorili na pitanje što je zajedničko Disneyjevim crtićima, ali nismo pisali što zajedničko likovima. Oni nameću mišljenja (tzv. opinion makeri) i gledamo ih kad smo mali, pa nas formiraju kao osobe.

Jessica Radloff iz redakcije Glamour dobila je priliku intervjuirati producenta 'Gospodarice zla' ('Maleficent), 'Ljepotice i zvijeri' i 'Kralja lavova', Dona Hahna, koji je odgovorio na pitanje zašto Disneyjevi junaci nemaju mamu.

via GIPHYDon je rekao da postoje dva razloga za to. 'Prvi je praktičan – Disneyjevi filmovi u pravilu traju oko 80 ili 90 minuta i govore o odrastanju. Radnja je smještena u životni period kada počinjemo preuzimati odgovornost i nastupa puno brže kada nema roditelja. Drugi je pomalo čudan – kada je Walt Disney, ranih četrdesetih godina prošlog stoljeća, kupio kuću i sređivao grijanje, njegovi su roditelji uselili. Međutim, plin je curio i njegovi majka se ugušila, a tata je završio u bolnici. Walt se osjećao krivim za taj događaj i nikad o tome nije pričao'.

via GIPHY


Nesretan događaj poslužio mu je kao inspiracija nebrojeno puta, a možda je upravo zato (između ostalog) postao poznat...Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Što je zajedničko svim Disneyjevim crtićima - jeste li ikad primjetili ovo?

Fotka koja sve otkriva: Disney po prvi puta napravio ovako nešto

Skoro su nas zeznule: Sve što su nam Disneyeve princeze savjetovale, a nećemo poslušatiObjavljeno 02.06.2017. u kategoriji Film
Tagovi: Disney, Walt, crtići, film, mama, likovi, kralj lavova

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se