Prije četrnaest godina snimljen je mnogima omiljeni film 'Zapravo ljubav' koji u sebi krije nekoliko isprepletenih priča o ljubavi i prijateljstvu. Gledamo ga u Božićno vrijeme jer nam vraća vjeru u ljubav, ali nas i nasmije do suza.
Stigao nastavak filma Zapravo ljubav – pogledajte gdje su likovi 14 godina nakon!

Stigao nastavak filma Zapravo ljubav – pogledajte gdje su likovi 14 godina nakon!Prije četrnaest godina snimljen je mnogima omiljeni film 'Zapravo ljubav' koji u sebi krije nekoliko isprepletenih priča o ljubavi i prijateljstvu. Gledamo ga u Božićno vrijeme jer nam vraća vjeru u ljubav, ali nas i nasmije do suza.

Iako nismo mislili da će ikada biti snimljen nastavak ovog filma, to se dogodilo povodom  dana 'Red Nose Day'  tijekom kojeg se skupljaju sredstva u humanitarne svrhe. U deset minuta kratkog filma možemo vidjeti gdje su naši omiljeni likovi i što im se dogodilo u životu.

Kako vam se čini – dostojan nastavak?Love Actually 2017 update by TheBestViews

Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Jeste li ikad skužili ovo? Glumci koji daju svoj potpis u svakom filmu

Godina 2017. će biti genijalna – ove filmove jedva čekamo!

Pogledajte najveći fail u povijesti Oscara: Proglasili 'La La Land' najboljim filmom, ali nagrada je pripala 'Moonlightu'
Objavljeno 27.03.2017. u kategoriji Film
Tagovi: Love Actually, Zapravo ljubav, film, nastavak

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se