Ako želiš sudjelovati u snimanju spota za pjesmu 'Swish Swish' Katy Perry i Nicki Minaj, sada je tvoj trenutak! Katy je na YouTubu objavila poziv svima zainteresiranima da sudjeluju u 'Dance On' izazovu.
Još se stigneš prijaviti - Katy Perry traži plesača za spot 'Swish Swish'

Još se stigneš prijaviti - Katy Perry traži plesača za spot 'Swish Swish'Ako želiš sudjelovati u snimanju spota za pjesmu 'Swish Swish' Katy Perry i Nicki Minaj, sada je tvoj trenutak! Katy je na YouTubu objavila poziv svima zainteresiranima da sudjeluju u 'Dance On' izazovu.

Da biste se prijavili na #SwishSwishChallenge morate imati više od 13 godina i živjeti u Sjedinjenim Američkim Državama (dobro, to bi mogao biti problem, priznajemo).Morate se snimiti kako plešete na njezin hit s albuma 'Witness' i biti originalni, zabavni ili čudni – Katy će odabrati najboljeg ili najbolju i ta će osoba s njom i s Nicki snimati spot krajem ovog mjeseca.
Svoj uradak morate objaviti na YouTubu, Instagramu ili Musical.ly uz oznake "#SwishSwishChallenge", @DanceOn i @KatyPerry handles. Prijave traju do 12. srpnja u 23:59.

Ako se ipak ne možete prijaviti, kao ni mi, možemo zajedno iščekivati trenutak objave novog spota i držati palčeve svim hrabrim, odličnim plesačima s američkom adresom. Sigurno će biti odličan i duhovit – sjetite se samo backpack klinca koji je zaplesao na pozornici Saturday Night Live-a i zaplijenio pažnju javnosti. 

Foto: YouTube/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?

Cilj novog Twitter izazova je naglasiti ljepotu crnačke kose

Jeste li čuli za njih? Ovo su najpopularniji YouTube izazovi do sadaObjavljeno 10.07.2017. u kategoriji Glazba
Tagovi: izazov, Katy Perry, Swish Swish, YouTube, Witness, Nicki Minaj

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se