Sa svih strana bombardiraju nas proizvodima za skidanje celulita, spravama za vježbanje, badićima koje mogu obući samo manekenke i standardima ljepote koje je stvarno ponekad nemoguće zadovoljiti.
Ovo je hit ljeta – pjesma za sve cure koje nemaju savršenu liniju i ponosne su na to

Ovo je hit ljeta – pjesma za sve cure koje nemaju savršenu liniju i ponosne su na toSa svih strana bombardiraju nas proizvodima za skidanje celulita, spravama za vježbanje, badićima koje mogu obući samo manekenke i standardima ljepote koje je stvarno ponekad nemoguće zadovoljiti.

Naravno da je zdravlje na prvom mjestu i mi uvijek potičemo zdravu prehranu i vježbanje, ali ne mogu svi izgledati isto i važno je da svi prihvatimo naše tijelo onakvo kakvo jest. Ponekad bokovi ne mogu biti uži, trbuh ne može biti ravan kao daska, a ako si rođena s malim grudima – zavoli ih.

A nova pjesma 'Thunder Thighs' Missi Eaves prava je ljetna himna.U većini spotova cure imaju savršenu liniju i obučene su u trendi odjeću, ali ovo je totalna suprotnost – normalne cure s normalnim oblinama vole svoje tijelo i ponosne su na njega.

Pjesma je totalna pozitiva i nisi jedina ako ti je tijekom slušanja došlo da se skineš u kratke hlačice i topić i počneš plesati bez obzira na to što si do sada mislila da tvoje tijelo nije savršeno. #girlpower

Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

2 MILIJUNA DISLAJKOVA Ovo je najgora pjesma na YouTubeu - slažete li se?

Ultimativna playlista za ljeto – ovo su pjesme koje ćemo slušati na repeat

Pjesme uz koje je spremanje za izlazak lakše

Objavljeno 07.06.2017. u kategoriji Glazba
Tagovi: Thunder Thighs, pjesma, ljeto, tijelo

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se