Preslatka Mia Negovetić održala je koncert za pamćenje u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog i pokazala svima da je već sa 13 godina prava zvijezda!
Preslatka Mia Negovetić oduševila Lisinski - koncert za pamćenje!

Preslatka Mia Negovetić oduševila Lisinski - koncert za pamćenje!Preslatka Mia Negovetić održala je koncert za pamćenje u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog i pokazala svima da je već sa 13 godina prava zvijezda!

Ovo je bio prvi solo koncert Mie Negovetić pred svojim obožavateljima, a u publici su bila i brojna poznata lica koja su došla čuti glas mlade dive, između ostalih i Jelena Rozga.
Osim u Hrvatskoj, za Miu znaju već i izvan granica Lijepe naše. Nedavno je oduševila sve nastupom u američkom showa 'Little Big Shots' gdje je otpjevala pjesmu od Beyonce, a prošli tjedan pisali smo o ponudi koju je Mia dobila za snimanje holivudskog filma.

>> Još više o nastupu Mie Negovetić u Lisinskom pogledajte ovdje - FOTO
Objavljeno 18.09.2016. u kategoriji Glazba
Tagovi: Mia Negovetić, Lisinski, koncert

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se