Preslatka Mia Negovetić nastavlja graditi svoju karijeru pa nakon velikog koncerta u Lisinskom stiže još jedna cool vijest. U naša kina uskoro stiže Disneyjev animirani film Moana (naši su ga preveli kao Vaiana – potraga za mitskim otokom ), a u hrvatskoj inačici glavnoj će junakinji glas posuditi upravo Mia Negovetić!
Svaka čast: Mia Negovetić postaje Disneyjeva princeza

Svaka čast: Mia Negovetić postaje Disneyjeva princezaPreslatka Mia Negovetić nastavlja graditi svoju karijeru pa nakon velikog koncerta u Lisinskom stiže još jedna cool vijest. U naša kina uskoro stiže Disneyjev animirani film Moana (naši su ga preveli kao Vaiana – potraga za mitskim otokom ), a u hrvatskoj inačici glavnoj će junakinji glas posuditi upravo Mia Negovetić!U središtu novog animiranog filma je 16-godišnje Moane koja odlazi na oceansku avanturu kako bi pronašla boga Mauija i tako spasila svijet. Posebnost ovog filma jest što nema nikakvog ljubavnog zapleta već se sve temelji na tome da Moana želi pronaći samu sebe, a ne ljubav.Osim u Hrvatskoj, za Miu znaju već i izvan granica Lijepe naše. Nedavno je oduševila sve nastupom u američkom showa 'Little Big Shots' gdje je otpjevala pjesmu od Beyonce, a nedavno smo pisali o ponudi koju je Mia dobila za snimanje holivudskog filma.Foto: Arhiva

I.I.

Pročitajte još:

Preslatka Mia Negovetić oduševila Lisinski - koncert za pamćenje!

Dolazi još jedna Disneyjeva junakinja bez princa i ljubavne priče

Sreći nema kraja: Disney najavio snimanje 9 novih filmovaObjavljeno 11.11.2016. u kategoriji Glazba


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se