Još uvijek patimo jer se One Direction raspao i tražimo svoj novi omiljeni boy bend. Čini nam se da bi New Hope Club mogao biti upravo to – a prepoznala ih je i Sabrina Carpenter.
Upoznajte New Hope Club - mogu li ovi dečki zamijeniti 1D?

Upoznajte New Hope Club - mogu li ovi dečki zamijeniti 1D?Još uvijek patimo jer se One Direction raspao i tražimo svoj novi omiljeni boy bend. Čini nam se da bi New Hope Club mogao biti upravo to – a prepoznala ih je i Sabrina Carpenter.

New Hope Club čine Blake Richardson, George Smith i Reece Bibby, dečki iz sjeverne Engleske i, da, imaju onaj seksi britanski naglasak. Dečki su se okupili 2015. godine i započeli sa snimanjem covera popularnih pjesama – prva koju su snimili bila je 'Wake Up' The Vampsa u listopadu 2015. godine.Uskoro nakon objave, potpisali su ugovor za istu kuću koja zastupa i The Vamps i svoju prvu gažu u javnosti odradili su upravo s njima, na njihovom koncertu pred 10.000 ljudi.

Svoj prvi album objavili su u svibnju ove godine pod nazivom 'Welcome to the Club'. Sastoji se od četiri pjesme – 'Fixed', 'Water', 'Friend of a Friend' i 'Parfume'. Zapazila ih je i Sabrina Carpenter koja ih je pozvala da s njom odrade turneju De-Tour, a oni su rado prihvatili poziv. Turneju su započeli 5. srpnja, a završit će ju 27. kolovoza. Osim njih, Sabrini se pridružio i Alex Aiono.Budući da sumnjamo da ćete 'skočiti' do Amerike, a stvarno ih vrijedi poslušati, pogledajte barem što su pripremili za nas na YouTubu.
Originalnu pjesmu pjevaju Mike Perry, The Vamps i, naravno, Sabrina.

Foto: YouTube/Twitter/sabrinacarpenter.com

M.Z.


Pročitajte još:

Shawn Mendes i Sabrina Carpenter su novi ljubavni par?

Zagrebački srednjoškolci rasturaju - bend pred kojim je svijetla budućnost

Hit koji je skinuo Gangnam Style s trona – pogledajte koji je novi najgledaniji video na YouTubeuPovezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se