Ako voliš Dubiozu onda će te oduševiti kako su dečki odlučili najaviti svoj koncert u Zagrebu. I inače imaju običaj pjesmom najaviti koncert, a za onaj u Zagrebu poslužila im je svima dobro poznata pjesma 'Lepe ti je Zagorje zelene'.
VRH Dubioza Kolektiv obradili pjesmu 'Lepe ti je Zagorje zelene'

VRH Dubioza Kolektiv obradili pjesmu 'Lepe ti je Zagorje zelene'Ako voliš Dubiozu onda će te oduševiti kako su dečki odlučili najaviti svoj koncert u Zagrebu. I inače imaju običaj pjesmom najaviti koncert, a za onaj u Zagrebu poslužila im je svima dobro poznata pjesma  'Lepe ti je Zagorje zelene' – rasturili su.

Dečki iz benda Dubioza K olektiv obukli su narodne nošnje, uzeli tamburice u ruke i preradili jednu od najvećih kajkavskih popevki. Sve je snimano u KUD-u Miljenko Cvitković u Sarajevu.Najavili su koncert koji će se održati u Zagrebu  u petak, 17. studenog u Domu sportova.

Do tad, Dubioza će nastupati diljem svijeta, a na popisu država u kojima održavaju koncerte su Nizozemska, Francuska, Njemačka, Češka, Švicarska, Belgija, Austrija, Španjolska, Italija, Norveška, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Poljska, Velika Britanija i Grčka. 

Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Svaka čast: Mia Negovetić postaje Disneyjeva princeza

[FOTO] Justin Bieber uživa u Zagrebu: Završio na treningu s Medvjedima

[VIDEO] Vrištanje, suze i pjevanje: Ovo su najveći Bieberovi fanovi
Objavljeno 18.04.2017. u kategoriji Glazba
Tagovi: Dubioza Kolektiv,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se