LAŽNA PATROLA je pravi buddy policijski film, osim u jednoj stvari: glavni likovi nisu policajci. Kad se dvojica prijatelja u problemima obuku u policajce za zabavu pod maskama to će se pretvoriti u lokalnu senzaciju.
Lažna patrola

Lažna patrola
IZVORNO IME: Let´s Be Cops
REDATELJ: Luke Greenfeild 
ŽANR: komedija
ULOGE: Damon Wayans Jr., Jake Johnson
TRAJANJE FILMA: 104 minuta  
GODINA: 2014  
DRŽAVA: SAD


LAŽNA PATROLA je pravi buddy policijski film, osim u jednoj stvari: glavni likovi nisu policajci. Kad se dvojica prijatelja u problemima obuku u policajce za zabavu pod maskama to će se pretvoriti u lokalnu senzaciju. Ipak, kada se upletu u stvarne probleme koji uključuju mafijaše i korumpirane detektive morat će riskirati svoje lažne značke, jer shvatit će da su upravo naišli na prave nevolje.


Justin Miller (Damon Wayans, Jr.) i Ryan O’Malley (Jake Johnson) snalaze se kako znaju i umiju otkad su školski dani iza njih. Justin pokušava uspjeti baveći se video igrama, dok Ryan, još uvijek uživajući u staroj slavi stečenoj u srednjoškolskom nogometnom timu, stalno mijenja poslove, a vrhunac karijere mu je reklama za lijek protiv herpesa, koja se također nije pokazala baš naročito uspješnom. Jedna zabava pod maskama promijenit će im živote. 
Justin i Ryan iskoristit će LAPD policijske uniforme koje je Justin nabavio za prezentaciju video igre, a nakon što ih ismiju na otmjenoj zabavi primijetit će da se nešto jako promijenilo dok hodaju ulicama Hollywooda: žene ih oblijeću, loši momci ih slušaju, a konobari ih časte, a sve to jer misle da se radi o pravim policajcima. Ryan je oduševljen, dok Justin strahuje od prave policije. Ryan ubrzo kupuje policijski automobil (preko eBay-a!), sirenu i radio skener i momci počinju odgovarati na pozive građana.

Što će se dalje dogoditi, pogledajte u Blitz Cinestaru! Objavljeno 17.10.2014. u kategoriji Novo u kinima

TinaCat01

TinaCat01

Ja ne gledam ovakve filmove.

TinaCat01

TinaCat01

Ali čini se fora. ;)


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se