Omiljeni dječji književni klasik MEDVJEDIĆ PADDINGTON, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije, napokon dolazi na velika platna—i progo­vara hrvatski!
Medvjedić Paddington napokon na filmskom platnu!

Medvjedić Paddington napokon na filmskom platnu!Omiljeni dječji književni klasik MEDVJEDIĆ PADDINGTON, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije, napokon dolazi na velika platna—i progo­vara hrvatski!

Ovaj prelijepi obiteljski film nova je čarolija producenata Harryja Pottera u kojoj su u glavnim ulogama Hugh Bonneville, Nicole Kidman  i Sally Hawkins. Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Bo­žić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj djeci, čemu će svakako pri­donijeti i atraktivna sinkronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je posudio Filip Juričić, Vanda Winter pobrinula se da i Nicole Kidman priča hrvatski, dok su Hughu Bonnevilleu i Sally Hawkins svoje glasove dali Ranko Tihomirović i Natalija Đorđević.Film MEDVJEDIĆ PADDINGTON prati komične avanture mladog medvjeda s crvenim šeširom koji doputuje u London te se nađe izgubljen i usamljen na željezničkoj stanici. I baš kad se poboji da gradski život nije onakav kak­vim ga je zamišljao, pojavi se obitelj Brown. Oni pročitaju rukom napisanu poruku obješenu o njegov vrat (Molimo vas, pazite na ovog medvjeda. Hva­la) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmjeh­nula, sve dok ga ne uoči muzejska preparatorica životinja…

MEDVJEDIĆA PADDINGTONA pogledajte od 18. prosinca u CineStar Cinemas i uključite se u humanitarnu akciju Svi za medu, jer od svake prodane ulaznice 1 kn odvaja se za kupnju medicinskih medvjedića Teddy the Guardiana za dječje odjele odabranih hrvatskih bolnica te bolnice u Mo­staru i Bihaću. Uz film grickajte i kokice iz Medo za Medu menija jer od sva­kog kupljenog menija za akciju se odvaja dodatnih 5 kn! Organizatori akcije Svi za medu su Blitz-CineStar d.o.o. i Blitz film i video distribucija d.o.o.
Objavljeno 16.12.2014. u kategoriji Novo u kinima
Tagovi: Kino, Film, Cinestar

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se