Zašto morate pogledati ovaj film?
Genijalna visokobudžetna komedija sa sjajnom glumačkom ekipom koju čine Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor i Jeff Goldblumm!
Novo u kinima: Mortdecai

Novo u kinima: MortdecaiIZVORNO IME: Mortdecai
REDATELJ: David Koepp  
ŽANR: akcija, komedija
ULOGE: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor
TRAJANJE FILMA: 106 minuta   
Zašto morate pogledati ovaj film? 
Genijalna visokobudžetna komedija sa sjajnom glumačkom ekipom koju čine Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor i Jeff Goldblumm!


Boreći se s ljutim Rusima, britanskom obavještajnom službom MI5 i nevjerojatno dugonogom suprugom, međunarodni terorist, trgovac umjetninama i honorarni kradljivac Charlie Mortdecai (Johnny Depp) putuje svijetom naoružan samo dobrim izgledom i jedinstvenim šarmom u potrazi za ukradenom slikom, koja je navodno trag do izgubljenog bankovnog računa na kojem se nalazi golemo nacističko blago. 


Tko je Charlie Morthdecai? 
Charlie Mortdecai je britanski aristokrat i glavni lik nove akcijske komedije Mortdecai. Film je temeljen na antijunaku iz popularne trilogije Kyrila Bonfigliolija. Charlie je profesionalni bonvivan i povremeni trgovac umjetninama i uvijek na rubu bankrota. On se koristi šarmom kako bi provodio svoje lude planove i nalazi izlaz iz najluđih situacija prateći trag remekdjela slikara Goye, koje bi moglo biti ključ pronalaska skrivenog nacističkog blaga koje se broji u milijunima. 

Charliejeva prekrasna plavokosa supruga Johanna je Gwyneth Paltrow. Johanna i Charlie zajedno su od studentskih dana, a ona je otmjena i pametna. Charlie nije junak niti je pametan ili pun vrlina, on je lopov i njegova supruga privučena je time, jer ju on nasmijava. Oboje su silno ljubomorni i kad su zajedno frcaju iskre. 
Ono oko čega se ne slažu njegovi su brkovi, a Paltrow drži da su oni metafora onoga što ne valja u njihovom braku.  


Charlie Mortdecai uvijek je u pratnji Jocka Strappa, vjernog pomagača koji je posvetio život zaštiti svog šefa. Njegov lik je naizgled nevidljiv u Charliejevom životu, ali bez njega ništa ne bi bilo kako jest. Charlie Mortdecai je netko koga Jock mora paziti pošto je bankrotirani aristokrat kojem treba vozač, sluga, a često i zaštitar, a Jock je nekoliko puta dobio metak te ga je šef nehotično i pregazio, ali on ga svejedno voli. Jock je miran i moglo bi se reći da ga krasi budistički stoicizam, a žene ga posebno vole.


Foršpan filma: Film igra u kinima od 29.01.2015. 


PR članakObjavljeno 03.02.2015. u kategoriji Novo u kinima


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se