Sam u kući' je definitivno naš najdraži božićni film, a epizode kultne serije 'Prijatelji' mogli bismo gledati svaki dan. No jeste li ikada skužili da su ovaj film i serija povezani za čudan način?
OMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?

OMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?Sam u kući' je definitivno naš najdraži božićni film, a epizode kultne serije 'Prijatelji' mogli bismo gledati svaki dan. No jeste li ikada skužili da su ovaj film i serija povezani za čudan način?

Vjernim gledateljima nije promaknuo jedan važan detalj, a to je da je kuća iz filma 'Home alone' upravo ona u koju se Monica i Chandler useljavaju na kraju posljednje sezone serije!

Iako je film sniman 1990. godine, a serija 16 godina poslije, na videu se jasno vide svi detalji koji dokazuju da se radi o identičnom naselju, ulici i kući. Očito su mislili da nitko neće primijetiti, ali oštrom oku gledatelja ništa ne može promaknuti!Izvor: YouTube.com
I.N
.

Pročitajte još:

Jeste li uočili ikad ovo? Teorija zavjere iza filma 'Sam u kući'

Misliš li kao većina? Odgovori na pitanja o filmu 'Sam u kući'

Slavni klinci: kako danas izgledaju glumci koji su se proslavili kao djeca?
 
 Objavljeno 30.12.2016. u kategoriji TV
Tagovi: Povezanica, Prijatelji, Sam u kući

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se