Netflixova serija '13 razloga' već je podigla puno medijske prašine i sigurno je jedna od najboljih serija nastalih ove godine, a vjerujemo da ni i druga sezona, koja će biti objavljena iduće godine, neće razočarati brojne fanove.
Pikanterije o drugoj sezoni '13 razloga' - Hannah se pojavljuje u skroz drugoj ulozi

Pikanterije o drugoj sezoni '13 razloga' - Hannah se pojavljuje u skroz drugoj uloziNetflixova serija '13 razloga' već je podigla puno medijske prašine i

sigurno je jedna od najboljih serija nastalih ove godine, a vjerujemo da

ni i druga sezona, koja će biti objavljena iduće godine, neće

razočarati brojne fanove.

Seventeen je saznao pikanterije o novoj sezoni, a mi prenosimo zanimljivosti. Najbitnije je da se Hannah Baker vraća, ali više ne u ulozi naratora, nego kao lik i saznat ćemo više o njezinoj prošlosti, koja je intrigantna. 'Nastavit će se i dijalog i razvoj priča koje su započele u prvoj sezoni', rekla je Katherine Langford, glumica u ulozi Hannah.

Jedna od priča koje se nastavljaju bit će silovanje Jessice Davis, tema koja je uvijek aktualna jer seksualno zlostavljanje doživljavaju brojne žene i djevojke diljem svijeta. 'O tome je bitno progovoriti – i ne samo o činu silovanja, nego i o procesu oporavka', nastavlja Katherine.Ekskluzivni producent serije Brian Yorkey rekao je za
Entertainment Weekly da će, umjesto Hannah, narator postati netko novi. Vraća se i Clay, kojeg glumi Dylan Minnette. Minnette je zadovoljan uspjehom serije, ali ga je i očekivao – jer prikazuje stvarne probleme i pokreće diskusiju o dosadašnjim tabu temama, koje su, zahvaljujući popularnosti serije, postale svakodnevne i mainstream.

Langford je rekla da joj je serija promijenila život: 'Nakon što sam odglumila ulogu Hannah, osjetila sam potrebu da komuniciram, trudim se oko drugih i obraćam više pažnje na svoje prijatelje', odnosno shvatila je važnost prijatelja.

Foto: Netflix/YouTube/Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

[VIDEO] Zvijezde serije '13 razloga' u škakljivoj situaciji - Miles Heizer i Brandon Flynn su gej?

Službeno je: Snima se druga sezona '13 razloga' - pogledajte što nas sve čeka!

Serija koja je drugačija od svega do sada – budi oprezna ako gledaš '13 razloga'Objavljeno 05.06.2017. u kategoriji TV
Tagovi: Netflix, 13 razloga, 13 Reasons Why, Hannah, 2. sezona, pikanterije

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se