Sobica > Ljubav i seks
Ljubav :)

Pitanje je već postavljeno na pitanja i odgovori, al ev iz dosade stavljam i ovdje :P :D .
Hello ekipa!
Imam situaciju sa jednim dečkom u razredu koji mi se užasno sviđa i zaljubila sam se :P
E sad, problem je u tome što mi se čini da se i ja njemu sviđam :P ali ga to ne mogu pitati. Malo je dugačko al nadam se da ćete pomoć :)
Prvi sam razred srednje, i prvi put sam se zaljubila :P .
To je sve počelo kao zezancija, on je meni dolazio sa spikom ljubavi, draga, baš si zgodna. On to samo pred razredom radi. Cijeli razred zna da se on sa mnom samo zajebava jer sam dobra osoba i sve. U njegovom glasu se čuje da me samo zajebava. Na jednom satu sam bila sjedila s njim( nije mi se još sviđao) i bio je baš ok, al stalno me gledao, i smješkao se, a bilo je i kad sam sjedila prek puta njega, stalno se smješkao i gledao me, pogledam ga i pitam: Kaj je? a on: A zgodna si mi. Nekako mu se u glasu čuje da me zajebava. Nezznam stvarno kako bih vam to opisala. E da, jednom mi je stavio na zid pjesmu Sexbomb, onako iz zezancije i sve. E sad nezz jel to nekakav konkretan primjer, al et. Tako sam mu jedan dan donijela čoksu za rođendan, onako iz zezancije(isto mi se nije još sviđao), i on na to ljubavi, ma od tebe mi je sve fino, al opet zajebancija. E sad se to još više zahuktalo. kad treba pitat za neki predmet( odvojeni smo u skupinama, nisam u njegovoj) on mene pita, a ima dva frenda sa kojima se druži, pa pita za neki test, kažem mu kad je i on kaže da se kakti sam sjetio, nakon što mu napišem. Kad treba bilježnicu, konkretno jednom me tražio za bilježnicu, pitao je mene, a ima ona dva frenda sa kojima se druži, pa onda me jedanput molio da pitam koju je ocjenu iz testa dobio, a opet je imao jednog dečka. Sad sam uvjerena da mu se sviđam, ali čini mi se da se on to boji pokazati, jer bi se onda cijeli razred smijao, a to ne želi ni on ni ja pa zato sve okreće na zajebanciju. Šta vi mislite?

Pusa svima :*Mawa_Swatka_Doris_xD

Mawa_Swatka_Doris_xD

haha pusa i teb..
poručujem ti :
ako se on zajebava onda možeš i ti..vrati mu ..ako mu se sviđaš prije ill
kasnije bit će stobom..a mislim da mu je stalo samo do zajebavanja,jer da te
mu se sviđaš napravio bi sve da budeš s njim..al možda se to desi kasnije..

sretno :))

hazeld

hazeld

uhh ...postavi sebi pitanje što želiš i sve će ti biti jasno ali ja ti preporučujem da se definitivno kloniš dečka iz razreda a pogotovo takvih tipova koji ne pokazuju iskreno svoje osjećaje...pusa i sretno!


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se