Sobica > Ljubav i seks
On

Pozdrav, hvala što ovo čitate.

Imam 19 godina, po prvi put osjećam ovako nešto... Priznali smo si osjećaje. Kliknuli smo na jednoj dubljoj razini nekako.Pošto smo dosta udaljeni, on je u Rijeci a ja u Zagrebu, znamo razgovarati po cijele noći porukama, telefonom. Neću odustati od njega, bar zasad. E sada dolazimo do dijela u kojem jednostavno želim čuti vaše mišljenje. Smatrate li problemom što on ima 27 godina?montenegro2

montenegro2

To nije nikakav proble. Cak je bolje sto je stariji. ne brin niss

otisla

otisla

ne bih osobno smatrala godine problemom ovdje, više mozda udaljenost.

znam po iskustvu, mogu reci da sam jako slicno iskusila, sve divno i krasno, mislis da nebo ti je granica, a onda te ošamari realnost i tek onda skuzis da nisi ni letio.

tako da, ako mislite/osjecate/zelite više i konkretno, trebali biste o tome prozvakat uzduz i popreko.

Queenme2004

Queenme2004

Prije svega,nema na cemu. Kakav je to problem ako se volite? Ljubav je ljubav, ali se bojim zbog razdaljine. Nemoj dopustiti da ti realnost slomi krila. A da odustanes od njega, nema ni pomena. Bilo bi dobro da se dogovorite da se vidjate malo cesce. Ali, love is in the air...Slomi nogu


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se