Sobica > Ljubav i seks
Zašto?

Prije nekih mjesec dana sam upoznala jednog decka. Mi smo se bili dopisivali i izlazili i čak je dolazio pred mene u školu.I onda je našo curu,i reko mi na ne bas ijep način.Poslije se on meni ispričo. Kad je nakon par dana prekino s curom navodno zbog mene(njegov BFF mi je reko)Javio mi se i pito je kako sam jer mi nes nije bilo dobro i on je to vidio.Reko je da mi je htio prić al nisam bila sama pa mu je bilo glupo.Nastavili smo se dop i onda zadnju poruku mi nije pročito i odgovorio. Sta sad sve treba značit?ludacha53

ludacha53

Savjetujem ti da ga malo pustis jer ocito ni on sam ne zna sta zeli. Ako netko ima bolju ideju neka napise.

hazeld

hazeld

Misim da te ne zaslužuje jer očito ni sam ne zna šta želi pa bi ga ti trebala naučit da se ne može tebi sam tak vraćat kad mu netko ne paše i da se ne slažeš s tim da nekom budeš opcija i pozdraviš se s takvim,msm curo ono nađi nekog kom ćeš bit jedina i ko će znat šta želi sa tobom jer to i zaslužuješ jedino.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se