Ako želite doživjeti emocije kao najpopularnija djevojka, ako želite pokazati svijetu svoje modno umijeće, te ako želite osjetiti jedinstvenu atmosferu dok se natječete s drugim ikonama - Lady Popular Modna Arena je samo za vas!
Igrajte se: Lady Popular Modna Arena

Igrajte se: Lady Popular Modna ArenaAko želite doživjeti emocije kao najpopularnija djevojka, ako želite pokazati svijetu svoje modno umijeće i ideje, te ako želite osjetiti jedinstvenu atmosferu dok se natječete s drugim modnim ikonama - Lady Popular Modna Arena je samo za vas!

Kreirajte svoju lady i vodite ju kroz modni svijet. Dovedite je do savršenstva i popularnost i time povećajte svoju šansu za pobjedu u dvobojima protiv drugih igrača u Modnoj Areni. S pobjedama i iskustvom vaša će lady dobiti neke sasvim nove mogućnosti za daljni razvoj i usavršavanje...

Zaronite u svijet supermodela i odgovorite na izazov da postanete modni diktator koji suvereno vlada modnim trendovima. Isprobajte ovu super igru za cure!

Više: ladypopular.teen385.comObjavljeno 23.08.2014. u kategoriji Gaming
Tagovi: igre, za cure, lady

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se