Ako želite doživjeti emocije kao najpopularnija djevojka, ako želite pokazati svijetu svoje modno umijeće, te ako želite osjetiti jedinstvenu atmosferu dok se natječete s drugim ikonama - Lady Popular Modna Arena je samo za vas!
Igrajte se: Lady Popular Modna Arena

Igrajte se: Lady Popular Modna ArenaAko želite doživjeti emocije kao najpopularnija djevojka, ako želite pokazati svijetu svoje modno umijeće i ideje, te ako želite osjetiti jedinstvenu atmosferu dok se natječete s drugim modnim ikonama - Lady Popular Modna Arena je samo za vas!

Kreirajte svoju lady i vodite ju kroz modni svijet. Dovedite je do savršenstva i popularnost i time povećajte svoju šansu za pobjedu u dvobojima protiv drugih igrača u Modnoj Areni. S pobjedama i iskustvom vaša će lady dobiti neke sasvim nove mogućnosti za daljni razvoj i usavršavanje...

Zaronite u svijet supermodela i odgovorite na izazov da postanete modni diktator koji suvereno vlada modnim trendovima. Isprobajte ovu super igru za cure!

Više: ladypopular.teen385.com


Objavljeno 23.08.2014. u kategoriji Gaming
Tagovi: igre, za cure, lady

 

Nevjerojatna i tragična priča o čovjeku koji je pokušao usisati svoj prdac

Ovako izgledaju oči na različitim drogama Dopisivanje stvara ovisnost jer je slično orgazmu

 Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Horoskop

Moda i ljepota

Idesh!

Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se