HCL portal nagrađuje svoje čitatelje jednim PlayStation Move kontrolerom, ali ne samo njime. U nagradnoj igri dijeli se PlayStation Move Start Paket...
Nagradna igra - Osvoji PlayStation Move Start Paket

Nagradna igra - Osvoji PlayStation Move Start PaketPlayStation Move, najnoviji kontroler za upravljanje video igara pokretima, prošloga mjeseca je izašao na opće veselje svih vlasnika PlayStation 3 konzole. Ovaj kontroler omogućuje ultra-preciznu detekciju pokreta u realnom vremenu, a uskoro izlazi nova hrpa PlayStation 3 ekskluziva koje će podržavati ovaj način igranja.

Nagradna igra

HCL portal nagrađuje svoje čitatelje jednim PlayStation Move kontrolerom, ali ne samo njime. U novoj nagradnoj igri ovog portala za gamere dijeli se PlayStation Move Start Paket u kojemu osim samog Move kontrolera stiže i PlayStation Eye kamera te demo disk sa 10 demo igara, koje će nove igrače uvesti u Move svijet. Osim svega navedenog, ekipa sa HCL-a podjeliti će pobjedniku nagradne igre i Heavy Rain Move Edition, posebno izdanje ove PS3 ekskluzivne igre prilagođeno za Move kontroler.

Detalje o nagradnoj igri potražite na HCL portalu putem linka ispod. I budite brzi! - Nagradna igra traje do 31. listopada. Sretno!

HCL NAGRADNA IGRA: Osmisli slogan i osvoji PlayStation Move!

HCL RECENZIJA: PlayStation Move kontroler


Objavljeno 27.10.2010. u kategoriji Gaming
Tagovi: PlayStation Move, PlayStation 3

 

TV voditelj će dopustit divovskoj anakondi da ga pojede i sve to snimiti

Kako se anđelice pripremaju za najvažniji dan u godini? Najbolje od vikenda: Ove cure se zabavljaju kao da ne postoji sutra

 Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se