Ove zime nemaš izgovor da se ne javiš onom dečku/ curi i pozoveš ga/nju na klizanje ili kavu jer tu je Vipme Xmas ponuda uz Loodilo tarifu s 4GB, 500 minuta i SMS poruka za samo 60 kuna!
Xmas ponuda koju baš čekaš: Vipme Loodilo i pokloni za najbolju zimu ikad

Xmas ponuda koju baš čekaš: Vipme Loodilo i pokloni za najbolju zimu ikadOve zime nemaš izgovor da se ne javiš onom dečku/ curi i pozoveš ga/nju na klizanje ili kavu jer tu je Vipme Xmas ponuda uz Loodilo tarifu s 4GB, 500 minuta i SMS poruka za samo 60 kuna!

Dijeli gige i šalji Vipstere

Kako tvojim prijateljima ne bi bilo dosadno bez tebe dok putuju za blagdane u posjetu dalekoj rodbini, možeš podijeliti svoje MB ili GB iz Vipme Lodiloo tarife i dopisivati se cijelu noć s Vipster xmas edition stickerima - ipak je i vrijeme darivanja, zar ne? Preuzmi besplatno Vipstere u Viber trgovini (Zima s Vipsterom).Pokloni uz mobitele

Uz ludu Loodilo tarifu, dijeljenje MB ili GB  i Vipster xmas stickere, Vipnet je za tebe ove zime pripremio i odličnu ponudu mobitela s brojnim poklonima. Možeš odabrati Huawei P8 Lite za 1099 kuna i Lenovo A za 499 kuna uz „touch“ rukavice na dar te Acer Zest za 699 kuna i Samsung Galaxy J3 za 1199 kuna uz koje dobivaš na poklon kapu ili grijače za uši.

Pošalji A na 13170 i odaberi Loodilo tarifu! Dobit ćeš čak 4GB koje možeš potrošiti sam ili dijeliti s Vipme prijateljima. U Vip me kompletu čeka te i cool poklon!

Saznaj više na www.vipnet.hr  ili na 0800 091 091

PR članakObjavljeno 09.12.2016. u kategoriji Mobiteli
Tagovi: vipnet. loodilo tarifa, blagdani

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se