0

I ovog smo tjedna objavili mnogo vaših tekstova koji po običaju pokrivaju širok spektar tema i interesa.
Od savjeta o životu i načina na koje je najbolje nekoga utješiti, objavili smo i intimnu ispovijest o poremećaju u prehrani - bulimiji - ali i biografsku crticu o princu rocka, točnije novoga vala - 'dečaku iz vode'.

Praktični savjeti za učenje uvijek su aktualni, a posebno maštovit tekst o stereotipima - britak i oštroga tona - zaradio je samo pozitivne komentare. Bravo Savjetodavalac!

Najčešće nam ipak pišete o svojim ljubavima pa smo i ovog tjedna objavili tri ljubavne priče od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Od one koja pokušava odgonetnuti što su to zaljubljenost, a što prava ljubav do dvije malo nesretnije koje samo svjedoče o tim tužnim trenucima koje svi u životu prođemo mnogo puta.

Pišite nam i dalje: novinar@teen385.com.
Više: www.teen385.com/teen-novinar

Foto: Instagram


teen novinar

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Teen novinar

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Voliš pisati? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to.

Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Svoj članak možeš nam poslati na mail novinar@teen385.com

Prati nas na Instagramu

125.337
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se