Bojiš se, svi ti idu na živce ili ti je samopouzdanje na nuli? Upoznaj se s tri zlatna pravila u životu

U životu postoje tri zlatna pravila: nemoj čekati one što te uporno zavlače, vjerovati onima što konstantno odgađaju i voljeti one kojima si vječno rezerva.

Objavljeno 26.10.2017. · Opširnije · Komentari (0)

LOL Dječje i tinejdžersko ljeto – koja je glavna razlika?

Lana Novosel poslala nam je cool video u kojem nam je pokazala koje su glavne razlike u dječjem i tinejdžerskom ljetu – hvala Lana!

Objavljeno 20.07.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Moj život je samo moj i želim ga živjeti punim plućima – želiš li i ti?

Ljudima jednostavno ne možeš ugoditi. Ali na kraju krajeva, zar je to bitno? Sve što u životu radimo, životu kojeg smo dužni proživjeti po svom ukusu, to će se isključivo nama obiti od glavu, bilo na pozitivan, bilo na negativan n

Objavljeno 03.07.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Kroz putovanja učimo i ulažemo u sebe - koja je sljedeća destinacija?

Zadnji vikend u svibnju 2017. provela sam u Budimpešti. Na put sam krenula sa svojom sestričnom Paulom. Našli smo se na autobusnom kolodvoru te je polazak bio u 6 sati ujutro.

Objavljeno 21.06.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Zadatak za danas - budi sretna i samo se nasmiješi

Budite sretni i zadovoljni sa stvarima koje već sada imate, dok radite za nešto veće, budite zadovoljni i zapamtite da imate i da jeste VIŠE OD onoga što mislite.

Objavljeno 25.04.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Strah od samoće i napuštanja: 'Svatko tko želi biti drugačiji postaje crna ovca'

Svaki segment našega života pod povećalom je društva u kojem živimo i koje nam neprestano nameće kriterije koje moramo zadovoljiti, a mi sve podređujemo tomu kako bismo bili prihvaćeni.

Objavljeno 17.01.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Niži je od tebe? Pa što!

U današnjem svijetu nameću nam se svakakva pravila. Kao cura nije lijepa ako nema tonu šminke ili konturirano lice, cure nisu popularne ako se ne oblače po najnovijoj modi i ne nose brendirane stvari?

Objavljeno 10.01.2017. · Opširnije · Komentari (0)

'Škola je postala mjesto natjecanja - tko ima bolju odjeću, tko je bio na skijanju. Što nam to uopće treba?'

Prešutno je tu i natjecanje u izgledu i popularnosti. No, što nam to uopće treba? Koliko loših odluka donesemo samo zbog toga što želimo biti što sličniji onim popularnim ljudima koje svi vole.

Objavljeno 09.01.2017. · Opširnije · Komentari (0)

'Počela sam se šminkati u osmom razredu i uništila si lice'

Šminka je u današnje vrijeme postala dio svakidašnjice prosječne 12-godišnjakinje. Je li nam to potrebno? Ispričat ću vam jedno svoje iskustvo.

Objavljeno 27.12.2016. · Opširnije · Komentari (4)

4 kozmetička proizvoda za jesenski look

Ako ste više tip osobe koja se voli manje šminkati, a uz to opet zablistati onda su ovi savjeti baš za vas! Dovoljna su vam samo 4 proizvoda kako biste to ostvarili. Vrlo su jednostavni i svatko ih može koristiti na sebi, a uz mal

Objavljeno 18.11.2016. · Opširnije · Komentari (1)

Problemi s društvom

Možda krećete u novu školu, možda se selite u neki novi grad gdje ne poznajete nikoga... Mnogo je problema vezano uz društvo, no nadamo se da ćemo vam pomoći s ovim savjetima.

Objavljeno 09.11.2016. · Opširnije · Komentari (0)

'Ako nemaš šminku ružna si, ako imaš, pretjeruješ' - kako udovoljiti drugim ljudima?

Na posljednjoj dodjeli Video Music Awards (VMA) svi iz svijeta poznatih i slavnih su se potrudili izgledati što bolje; šminka, frizura, odjeća, sve je bilo na mjestu. Te dodjele nisu samo natjecanje glazbenika u tome tko će imati

Objavljeno 14.09.2016. · Opširnije · Komentari (1)Teen novinar

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Voliš pisati? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to.

Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Svoj članak možeš nam poslati na mail novinar@teen385.com


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se