Cura i dečko

Mi si cure volimo nekada zakomplicirati život bez razloga. Nesigurnost oko toga izgledamo li dovoljno dobro i jesmo li dovoljno zanimljive ili hoćemo li mu se dovoljno svidjeti nas natjeraju na stresiranje oko stvari u vezi gdje stresiranja uopće ne treba biti.

Želimo mu se svidjeti i ne želimo napravit neku grešku s kojom ćemo ga odbiti. I tako oko svake sitnice krenemo overthinkati i stresirati se. Svi to nekada radimo, pogotovo kada nam se osoba s kojom se viđamo jako sviđa. Želimo ostaviti što bolji dojam, nema ništa loše u tome. Overthinkanjem o ovim stvarima ne radiš nikome ništa loše – samo sebi. Dečke najčešće nije briga za 90% stvari o kojima se mučimo i razmišljamo satima. Zato se više nemoj mučiti i lomiti glavu razmišljajući o ovih 8.

1.Izgledu svog tijela i onih par kilograma viška koje misliš da imaš
Cure uvijek misle da imaju neki kilogram viška, a dečki to nikada ne primijete. Dečko koji će ti prigovarati zbog šlaufića oko trbuha je dečko s kojim ionako ne bi trebala biti. Većina, pogotovo onaj kojem se stvarno sviđaš, neće niti primijetiti ako imaš koji kilogram viška niti će ga smetati kako izgleda tvoje tijelo – jesu li ti grudi premale, bedra prevelika ili noge prekratke. Sviđat ćeš mu se i ove detalje neće gledati kao nedostatke ili nešto što će ga odbiti.

2.Tko će prvi poslati poruku
Tko se pri posljednjem dopisivanju javio prvi i ako si se ti javila zadnjih par puta, trebala bi sada čekati da se on javi jer ćeš ispasti previše napadna. Što ako ti kažemo da dečki ne vode tablicu javljanja kao što to rade cure? Proračuni tko će se javiti prvi danas i trebaš li se javiti prva su glupo trošenje vremena – ako se želiš čuti, samo mu se javi! Ovo može ispasti samo pozitivno.

3.Jesi li dobro sakrila sve prištiće
Baš kada trebaš ići na spoj, izbije ti prištić veličine manjeg vulkana nasred lica. I dok se ti stresiraš oko toga i gledaš kako da ga prekriješ u potpunosti, dečko to neće gledati kao big deal. Da, primijetit će ga, ali neće na to gledati negativno niti će te zbog toga odbiti za sljedeći spoj.

4.Što će misliti o tvom celulitu
Kada dođe ljeto ili situacija da se skidaš pred dečkom, još jedna stvar oko koje se previše stresiramo su celulit i strije. Što ako vidi? Ništa! Velike su šanse da to neće niti primijetiti, a ako i vidi, neće doživjeti na način na koji doživljavaš ti. Isto je i ako imaš prištiće na leđima ili bilo kakav sličan drugi „nedostatak“. Fokus će mu biti na drugim stvarima.

5.Jesi li odabrala dobro mjesto za druženje ili dobar film za gledanje
Stres je kada si ti ta koja bira mjesto za spoj ili film koji ćete gledati, ali činjenica je da dečko vjerojatno samo želi provesti vrijeme s tobom, i nije ga zapravo previše briga gdje ni kako, sve dok ste zajedno. Odvela ga u najveću rupu ili najfensi mjesto, neće ga biti toliko briga koliko misliš da hoće. Ne možeš pogriješiti s odabirom.

6.Poklon za rođendan ili Valentinovo
Da, voli sigurno dobiti poklon, ali garantiramo ti da previše promišljaš o tome. Želiš da mu se svidi, naravno, ništa čudno, ali svidjet će mu se što god da mu kupiš. Šanse da pogriješiš su male. Pa poznaješ ga, koliko stvarno možeš fulati? O ovome toliko nekada overthinkamo, a zapravo uopće nije toliko teško. Svaka ideja koja ti je pala na pamet i učinila se na početku dobra, vrlo vjerojatno i je dobra.

7.Koliko ti je soba uredna
Kada dolazi prvi put kod tebe želiš da ti soba izgleda što je bolje moguće i misliš si što će misliti. Neće ga odbiti ako nije tip top pospremljena i ako imaš prašine na policama. Ili ako ti jastuci na krevetu nisu savršeno složeni. Ili ako još imaš na zidu poster svog celebrity crusha. Soba ti izgleda dobro, ne moraš ju deseti put popravljati.

8.Tko će prvi reći volim te i kada će se to dogoditi
Ovo je definitivno jedan od bitnih trenutaka veze i jedan od najromantičnijih, ali dok cure opsesivno traže kada je pravo vrijeme za reći volim te i tko to treba prvi napraviti, dečki se ne zamaraju toliko oko detalja. Kada osjećaju da te vole i da je prošlo (po njihovom) dosta vremena, reći će ti to. I neće se osjećati manje muško ili uplašiti ako i ti to prva kažeš. Samo nemoj baš na drugom dejtu izlanuti da ga voliš!

veza viđanje ljubav stvari oko kojih se zabrinjavamo stresne situacije za cure zapravo nisu cure vs. dečki razmišljanja bezveze se zabrinjavaš dečke nije briga

Još vijesti