Mia Uzelac

Tko god objavljuje redovito na društvenim mrežama zna da je nemoguće izbjeći neugodne hejtere u komentarima. Uvijek ih je bilo i uvijek će ih biti. Evo kako se domaća modna influencerica na zabavan način obračunala s jednom Ivanom.

Trebamo li uopće ponavljati koliko je ostavljanje hejterskih komentara glupo i besmisleno? Kada ti se nečiji sadržaj ne sviđa, možeš jednostavno na bilo kojoj društvenoj mreži sakriti objave te osobe i problem riješen. Ostavljanjem ružnih komentara ćeš samo postići da ti objave te osobe još češće iskaču jer će društvena mreža to zabilježiti kao angažman i znak da želiš gledati više takvih sadržaja.

James Charles i Kim Kardashian Slavne osobe koje dobivaju tonu hejta, a ne zaslužuju ga: Ovih 12 nisu napravili ništa loše, ali ljudi ih ne vole

Jednoj je djevojci zasmetalo to što se Mia odijeva i u second handovima i u dizajnerskim dućanima, istovremeno kombinira komade iz jednog i drugog u svojim outfitima. Po toj logici, zvuči kao da se netko može odijevati samo u second handu ili samo u dizajnerske krpice. E pa Mia se nije složila.

 

@thrifterista Replying to @ivannnavi123 gospon Dior kaže još da nema te sile koja će meni reć da se odlučim za samo jedno 😘 #thrifted #designer #designershoes #styletips ♬ original sound - mia thrifterista

 

Snimila je video kroz koji joj je odgovorila i oduševila svoje pratitelje. „Nazvala“ je gospodina Diora i ispričala mu o mišljenju da dizajnersko i thrfitano ne idu zajedno. Mia ima jedinstven stil u kojem često spaja neke skuplje komade s onima koje je uhvatila na buvljacima i second hand dućanima.

 

 

Ne mora nam se svima sviđati nečiji stil odijevanja, ali nema smisla niti pokušavati davati modne savjete osobi čiji ti se stil ne sviđa. U redu je da ti se ne sviđa, ali ni nije poanta u tome da se tebi sviđa.

Meredith Blake i Dolores Umbridge Likovi iz filmova koji su se zamjerili gledateljima: Ovih 10 likova imaju najviše hejtera

Mia Uzelac mia thrifterista tiktok hejt komentar Hejteri oduševila odgovorila hejteru

Još vijesti