Altoids novčanici

Ovo je jedan od trendova na koji ćeš htjeti uskočiti kada ga vidiš jer je totalno girly, sladak i čak i koristan. Evo što su to „Altoids novčanici“ i zašto su skupili toliko simpatija?

Ne znamo na kojoj si strani TikToka, ali ako si na girly/DIY strani kao i mi, onda si možda već čula za „Altoids novčanike“, a ako nisi, sada ćemo te uputiti u ovaj novi trend. Cure su pronašle fora način kako iskoristiti metalnu kutijicu od bombona. U većini videa one koriste kutijicu od Altoids mentol bombona, ali može se koristiti i kutijica od bilo kojih drugih bombona, samo je bitno da je metalna.

Duhovi Ideja za fotkanje koja je osvojila društvene mreže: Poze i inspiracija za Halloween fotke s frendicom!

Umjesto da ju bace, od nje si naprave mali slatki novčanik, tj. malo slatko spremište za sitnice. Ukrase kutijicu iznutra s ukrasnim papirima, kartama, naljepnicama…opcija ima milijun i onda u nju spreme sitnice poput nešto novaca, slušalica, gumice za kosu, žvaka, mini sjajila.

 

@mrnvrna1 #altoids #altoidswallet ♬ original sound - kenyagrace

 

Kada negdje ideš, ne moraš nositi cijelu torbicu, samo u džep jakne ubaci svoju kutijicu i imat ćeš osnovne stvari pri ruci. Možeš čak ovakvu kutijicu ubaciti i u torbicu da ti se sitnice poput ovih ne rasipaju posvuda i da ih imaš pri ruci kada zatreba.

 

@vikushic Решила сделать свой 👉🏻👈🏻 #altoidswallet #barkleyswallet ♬ оригинальный звук - Vikushic

 

Ili jednostavno možeš napraviti ovakvu kutijicu zato jer je slatka i bilo bi fora imati ju.

 

 

U videima možeš vidjeti neke ideje kako ju ukrasiti i što staviti u nju. Može ti za ovo poslužiti i okrugla kutijica, kakve god bombone pronađeš u svom dućanu.

Jesenski outfit Odjevna kombinacija zbog koje ćeš odmah ići ukrasti tati veliku košulju iz ormara – jesenski outfit za 10!

tiktok društvene mreže trend za cure altoids novčanik limeni novčanik od kutijice od bombona diy projekt kutijica za pohranu stvari

Još vijesti