Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 +4 Baby Lasagna - 3

Marko je snimio videu u kojem je pozvao sve da mu se pridruže u izazovu koji je čak i prije toga već lagano zahvatio TikTok i ostale društvene mreže. Baby Lasagna groznica se ne stišava.

Svi slušaju "Rim Tim Tagi Dim“ već mjesecima, a kako se približava Eurosong, to će se još pojačati. Gdje god da se okreneš, svi pričaju o Baby Lasagni. Svatko tko se još uvijek nije navukao na zarazan ritam njegove pjesme, što čekate? Vjerojatno se sjećaš nastupa s Dore i plesa koji je izveo sa svojim plesačima.

Baby Lasagna Kako je izgledao Baby Lasagna kada je imao 18 godina? Puno drugačije nego danas

Marko je sada poslao svima poziv da mu se pridruže u plesnom izazovu i da s njim otplešu "Rim Tim Tagi Dim“ ples. Vrlo je jednostavan i uspjet će ga naučiti čak i oni kojima ples ne ide i koji misle da nemaju ritma. Objavio je video na TikToku kako pleše i pozvao sve da naprave duet s njim.

 

@thebabylasagnaofficial Make a duet with me so I can see how you Rim Tim Tagi Dim 😻 #babylasagna #rimtimtagidimchallenge #eurovision ♬ original sound - Cristian | Eurovision

 

Trebat će ti maksimalno 5 minuta da naučiš ples. Kada objavljuješ svoj video, napravi duet s Baby Lasagnom pa imaš veće šanse da i on vidi tvoj video. Ako ništa, zabavit ćeš se. U komentarima su još jednom i domaća i strana publika pokazale da je on ovogodišnji favorit.

 

 

Mnogi su se već snimali kako plešu, ali ako si propustila priliku prije, nemoj i sada.

Baby Lasagna Svi misle da je samo hrpa gluposti, ali evo o čemu to pjeva Baby Lasagna u „Rim Tim Tagi Dim“

baby lasagna trend rim tim tagi dim izazov društvene mreže tiktok pozvao fanove

Još vijesti