Brojevi za kabine za presvlačenje

Jedna je cura bila u Japanu i otišla malo u shopping u poznate dućane gdje svi vole kupovati. Jedan od njih je bila i Zara. Dućan ju je tako ugodno iznenadio s jednim detaljem da je morala to podijeliti sa svima.

Njihove su kabine za presvlačenje u nekom drugom naprednom dobu. Što nas ne čudi! Japan je po mnogočemu napredniji od nas pa ne čudi i da je nešto trivijalno poput shoppinga bolje prilagođeno ljudima. Kada ideš po dućanima i isprobavaš odjeću, sigurno si i ti naišla na neki taaako super komad, ali kada si ga malo bolje pogledala vidjela si da su ga drugi uništili dok su ga isprobavali? Pokušaji da se uguramo u komad koji nam je očigledno premali, nošenje tri tone šminke na licu i ostavljanje tragova po odjeći…svašta se može vidjeti.

Rare Beauty i Rem Beauty Kako do Rare Beauty rumenila ili Fenty sjajila? Cure su našle način kako ih nabaviti iako ih nema kod nas

Jedna je cura sada pokazala dodatak koji imaju kabine za presvlačenje u Zari u Japanu i u komentarima vlada opće oduševljenje i pitanje zašto ovo nemaju svi dućani u svim državama. Papirnate vrećice koje se stave preko glave tako da ne ostavljaš svoju šminku na komadima koje isprobavaš.

 

@jackieli852 Japanese zara has leveled up #zara #osaka ♬ original sound - jackieli852

 

Dovoljno je staviti vrećicu na glavu dok oblačiš komad i onda ju skinuti da vidiš kako ti stoji pa vratiti kada opet skidaš komad. Odjeća ostaje čista! Tako jednostavno. Ova je cura ispričala da taj dodatak dijele zaposlenici svakome tko ulazi u kabine. Pod uvjetom naravno da to svi žele koristiti, nema više onog problema da svaki komad koji uzmeš s vješalice ima ostatke nečijeg pudera ili ruža. Hrpa se cura javila u komentarima s pitanjem zašto toga nema u Europi.

Proljetni piknik Kako život ovog proljeća učiniti ljepšim i sretnijim? Romantiziraj ga! Imamo i 20 načina kako

kabine za presvlačenje Japan zara dodatak očuvati odjeću da se odjeća ne zamaže presvlačenje u dućanima zanimljivo

Još vijesti