Galerija Proljetni outfit Traper kombinezon Traper kombinezon +10 Široka majica na prugice

Ima dana kada se čini kao da je proljeće stiglo, a onda dođe jedan kada se to više i ne čini. To nas neće spriječiti da razmišljamo o njemu i polako prebacujemo ormar na laganiju i kraću odjeću.

Prilagodba ormara za toplije dane je polako krenula. Pletene veste i kaputi više ne trebaju! Ako si i ti jedna od onih cura koja voli svako proljeće malo obnoviti svoju garderobu i dodati u nju nešto novo da si osvježi odjevne kombinacije i da si novu inspiraciju, onda će jedan od tih novih komada biti neki s ove liste. Gdje god da krenuli u shopping, putevi nas misteriozno odvedu pred Zaru pa je tako bilo i sada.

Proljetni outft Traperice kakve će se nositi u sljedećim mjesecima: 6 trendova koji će zavladati svijetom traper hlača

Njihovi su dućani uvijek veliki pa ima i ogromna ponuda – klasika i nekih trendi komada. Što imaju dobroga za nositi ovo proljeće? Neki su komadi već postali totalni hit, poput hlača širokih nogavica koje izgledaju kao da ti ispod njih izviruju bokserice. Da, zvuči čudno, ali izgleda dobro i možeš vidjeti već puno cura da nosi ovakve hlače.

 

 

Nisu komad za svakoga, to je realnost. Zato smo zavirili kakve još fora i trendi komade imaju u ponudi, a koji su idealni za nošenje već sada, ali i kada još zatopli. Od hlača, jakna, majici do haljina, ima svega, i klasika i nekih neobičnijih komada koji će začiniti svaki outfit. Izdvajamo ti 10 popularnih komada iz Zarine nove proljetne kolekcije. Ovi su komadi već sada hit i naveliko se nose. Pogledaj ih u galeriji iznad.

Casual outfit Udobno i lijepo: 5 opuštenih outfita u kojima ćeš usput izgledati i sređeno

proljetni komadi Moda u trendu zara proljetni trendovi osvježiti ormar odjeća

Još vijesti